احراز هویت از مشترکان موبایلی که اطلاعاتشان در پایگاه داده اپراتورها ناقص است از دی ماه ۹۳ آغاز شد و رگولاتوری اعلام کرد که ارتباط مشترکانی را که اطلاعاتشان را تکمیل نکنند، تا ۱۵بهمن ماه قطع می کند. پس از این اعلام بود که رگولاتوری در چند مرحله به کاربران موبایل زمان داد تا از طریق پیامک، کدملی خود را به اپراتور مورد نظر ارائه کنند.
این اقدام در راستای ساماندهی استفاده از سیم کارت های تلفن همراه بی نام و نشان در کشور و استفاده غیرقانونی برخی مشترکان از این سیم کارت ها انجام شد تا سیم کارتهایی که دارای نقص اطلاعات هستند در پایگاه داده اپراتورها احراز هویت شوند؛ براین اساس اپراتورهای تلفن همراه در چندین مرحله با ارسال پیامک به مشترکانی که اطلاعاتشان در پایگاه داده این اپراتورها ناقص بود از مشترکان خواستند نسبت به تکمیل اطلاعاتشان اقدام کنند.
در نهایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با همکاری اپراتورهای موبایل، ارتباط مشترکانی که در مدت تعیین شده کدملی خود را اعلام نکردند از ۸ فروردین ماه ۹۴ قطع کامل کرد.
ارائه مدارک احراز هویت تنها راهحل وصل سیم کارتهای قطع ارتباط شده
غلامرضا داداش زاده، معاون نظارت رگولاتوری در مورد سیم کارتهایی که ارتباطشان از ۸ فروردین ماه امسال قطع شده است، گفت: بعد از تاریخ هشتم فروردین امسال، مشترکانی که قطع ارتباط شده اند می توانند از طریق مراجعه به دفاتر امور مشترکان نسبت به فعالسازی سیم کارت خود اقدام کنند.
وی در مورد گلایه برخی افراد که می گویند پیامک اپراتور را پاسخ داده و کدملی خود را ارسال کردند اما سیم کارتشان قطع کامل شده است، تصریح کرد: تمامی مشترکانی که سیم کارتشان قطع ارتباط شده چه کدملی خود را ارسال کرده و چه کدملی ارسال نکردند راه حل دیگری جز مراجعه به دفاتر امور مشترکان ندارند و باید با ارائه مدارک احراز هویت نسبت به فعالسازی سیم کارت خود اقدام کنند.
معاون نظارت رگولاتوری وی با بیان اینکه هنوز نمی توان تعداد سیم کارتهای قطع ارتباط شده و فاقد کدملی را اعلام کرد، افزود: مشترکانی که ارتباطشان قطع شده است با ارائه مدارک احراز هویت و هزینه وصل سیم کارت نسبت به وصل ارتباط خود اقدام کنند.
وی تصریح کرد: ارزیابی ما این است که اغلب افرادی که کدملی خود را به بانک اطلاعاتی اپراتور ارسال نکردند، قطعا سیم کارت به نام خودشان نبوده است. لذا در مورد ارائه مدرک به مشکل برخورد خواهند کرد و این همان چیزی است که باعث شناسایی سیم کارتهای فاقد هویت می شود.
آغاز مطابقت کدملی دارندگان سیمکارت از ۲۳ فروردین
داداش زاده با تاکید براینکه فاز اخذ کدملی سیم کارتها به اتمام رسیده، افزود: از ۲۳ فروردین ماه جاری، احراز هویت مشترکان و مطابقت کدملی آنها آغاز می شود.
وی اظهارداشت: هم اکنون نمی دانیم که کد ملی اعلام شده برای سیم کارتها با کد ملی فرد استفاده کننده از این سیم کارت مطابقت می کند و یا خیر؛ براین اساس از ۲۳ فروردین ماه ساماندهی این موضوع را در دستور کار قرار داده و کدملی و شماره شناسنامه صاحبان سیم کارت را با افرادی که از سیم کارت استفاده می کنند مطابقت خواهیم داد.
ساماندهی افراد حقیقی که بیش از ۱۰ سیم کارت دارند
معاون رگولاتوری با اشاره به بخش دوم اجرای ساماندهی سیم کارتهای موجود در بازار تلفن همراه گفت: بزودی ساماندهی افراد حقیقی که بیش از ۱۰ سیم کارت دارند را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
داداش زاده با تاکید براینکه براساس قانون مجاز نیست که یک فرد حقیقی بیش از ۱۰ سیم کارت به نام خود داشته باشد، افزود: پس از احراز هویت این مشترکان و ساماندهی سیم کارتها، نسبت به قطع این سیم کارتها نیز اقدام خواهد شد.(مهر)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید