
در آوریل سال ۲۰۰۴، حاتمی یک پیتزای ۴۵۰ دلاری را معرفی کرد که ترکیبی از لابستر ترمیدور، سیاهماهی آلاسکا، سالمن دودی، میگو و خاویار روسی آسترا بود.
این پیتزای گرانقیمت با پوشش قابل توجه رسانههای کانادایی مواجه شد. حتی بحث ثبت این پیتزا در کتاب رکوردهای جهانی گینس هم مطرح شد.
اما حالا خبر جدیدتر و پیتزای گرانقیمتتری عرضه شده: حاتمی پیتزای سینی را با قیمت ۸۵۰ دلار معرفی کرده است.
او در توضیح این قیمت گفته: «خود پیتزا برای من ۸۰۰ دلار تمام میشود، چون خاویار روسی بسیار گران است و قیمت ترافل سفید هم بین کیلویی ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در نوسان است.

«سینی» (SeeNay) پیتزایی است که با میگوی پلنگی، راتاتویی لابستر، قزلآلای دودی شیلیایی و خاویار روسی پر شده و ترافل سفید ایتالیایی هم رویش را پر کرده است.(مشرق)

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است