راننده کامیون، مرد نگهبان را زیر گرفت

نگهبان یکی از شرکت‌های رنگ‌سازی در جاده قدیم کرج در حال بازگشت به خانه بود که با بی‌احتیاطی راننده خودرو زیر چرخ‌های کامیون رفت و جان سپرد.
کد خبر: ۷۶۲۶۴۸
راننده کامیون، مرد نگهبان را زیر گرفت

ساعت 8 صبح یکم بهمن امسال با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران بزرگ در مورد وقوع یک فقره تصادف فوتی در کیلومتر 15 جاده قدیم کرج، مسیر شرق به غرب بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی کلانتری 154چیتگر همراه ماموران پلیس راهور و امدادگران اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

مشاهدات ماموران حکایت از آن داشت که یک دستگاه خودروی کامیون بنز که به‌صورت دنده عقب در حال حرکت بود با یک عابر پیاده برخورد کرده که باعث مرگ وی شده است.

در بررسی‌های پلیسی مشخص شد نصیر از نگهبانان یکی از شرکت‌های رنگ سازی در جاده قدیم کرج است که پس از اتمام شیفت نگهبانی در حال مراجعه به خانه بوده است. ‌(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها