بازیگوشی با گوشی بازی!

دشمن وقت و پول و سلامتتان را می‌شناسید؟

جام جم سرا: مدتی پیش یکی از پیام‌های فراگیر در فضای مجازی این بود: بازیگوشی. با این توضیح که نیاکان ما پیش‌بینی کرده‌بودند که در آینده گوشی‌همراهی خواهد بود و کلی بازی و برای همین دائم به بچه‌ها می‌گفتند بازی گوشی نکنید، اما کو گوش شنوا! حالا هر روز بر تعداد کسانی که معتاد بازی با گوشی می‌شوند، اضافه می‌شود.
کد خبر: ۷۵۹۱۰۰
دشمن وقت و پول و سلامتتان را می‌شناسید؟

دیده‌ها و شنیده‌ها حاکی است که پسر‌ها از گوشی‌های همراه خود بیشتر برای بازی‌های آنلاین استفاده می‌کنند. شاید شما هم تجربه این بازی‌ها را داشته‌اید یا حداقل چیزهایی درباره آن شنیده‌اید، اما به گفته گروهی از دوستداران پر و پا قرص آن، لذت استفاده از این بازی‌ها با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.

علیرضا ۲۶ ساله یکی ازبازیکنان قهار این بازی‌های آنلاین است. نه خودش، بلکه همه دوستانش گفته او را تایید می‌کنند. تجربیات او دراین حوزه شنیدنی است: «بازی‌های زیادی در دنیای اینترنت وجود دارد اما یک نوع بازی درحال حاضر نه تنها مورد علاقه من بلکه مورد توجه خیلی از دوستانم هم قرارگرفته. اما محبوبیت این بازی‌ها بیشتر به دلیل گروهی بودن‌ آن است وگرنه تا قبل از این بازی‌های دیگری هم بوده‌اند که برای مدت کوتاهی مورد توجه من قرارگرفته‌اند اما هیچ کدام نتوانسته‌اند به این اندازه در دنیای من و خیلی از جوانانی که می‌شناسم جا باز کنند.» در این بازی، شما در آن رهبری قبیله‌ای کوچک را به عهده می‌گیرید و سه عنصر بسیار مهم از جمله طلا، اکسیر و گوهر وجود دارند که بدون آن‌ها هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید.
این بازی یک بازی رایگان تلفن همراه و تبلت است که به صورت آنلاین به سبک بازی ویدیویی طراحی شده است. بازی در آوریل ۲۰۱۳ توانست درآمد خالص ۲۷۹ میلیون دلاری کسب کند. درآمد روزانه این بازی ۲. ۴ میلیون دلاراست که از ۸. ۵ میلیون کاربر کسب می‌شود. اپلیکیشن این بازی از دسامبر ۲۰۱۲ تا می‌۲۰۱۳ جزو ۵ اپلیکیشن بر‌تر از نظر دانلود و سومین بازی پرفروش در اپستور و گوگل پلی بوده است.

این بازی اولین بار در دوم آگوست ۲۰۱۲ برای سیستم عامل «آی‌اواس» و بعد از مدتی طولانی در ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۳ برای پلت‌فرم اندروید عرضه شد. این بازی در‌‌‌ همان ابتدای کار توانست مخاطبین زیادی را به خود جذب کند و رکوردهای سنگینی را از خود به جای گذاشت.
اینکه چطور این اتفاق افتاده به این نکته مهم برمی‌گردد: اگر آنلاین باشید هیچ دشمنی به شما حمله نخواهد کرد. اما هنگامی که آفلاین هستید، دشمنان به قبیله شما حمله می‌کنند و مقداری از جام‌های شما کم می‌شود. به این ترتیب، کسانی که آنلاین بوده‌اند قوی‌تر می‌شوند و در رتبه‌های بالا‌تر بازی قرار خواهند گرفت.

همچنین، در میان دهکده شما یک ساختمان نیمه ویران وجود دارد. با تعمیر این ساختمان فهرستی از گروه‌ها دریافت می‌کنید و می‌توانید به گروه‌ها بپیوندید. بعضی گروه‌ها عمومی هستند و بعضی دیگر نیاز به دعوتنامه دارند. با پیوستن به گروه‌ها شما می‌توانید با دیگر اعضای گروه صحبت کنید و از آن‌ها در خواست نیرو کنید یا به آن‌ها نیروی کمکی بدهید. در این بازی، افراد با توجه به جام‌های دریافتی رتبه بندی می‌شوند.

همین راهکارهای پیش بینی شده موجب شده تا علیرضا طی یکسال گذشته روزی ۷ تا ۸ ساعت از وقت خودش را برای این بازی اختصاص دهد. این‌همه وقت می‌توانست صرف کارهای مفیدتری شود، اما او می‌گوید: درست است که وقت زیادی از دست داده‌ام اما این بازی جذاب است. از جذابیت این بازی همین بس که بعضی از دوستان حتی دو یا سه بار آن را از گوشیشان پاک کرده‌اند اما دوباره سراغش رفته‌اند.»

آیا این نشانه اعتیاد نیست؟ او می‌خندد و می‌گوید: «هرکس که سراغ این بازی برود معتادش می‌شود و برای ترک آن باید به کمپ ترک بازی مراجعه کند. راه دیگری نیست مگر اینکه کسی که می‌خواهد از وقتش استفاده کند اصلا سراغ بازی نرود. شاید اگر بعضی از دوستانم که از وقت گذاشتن برای بازی پشیمانند، می‌دانستند به آسانی نمی‌توانند از شر وسوسه آن خلاص شوند، از‌‌ همان اول سراغش نمی‌رفتند.»
می‌گوید که خودش مثل بعضی دیگر از این بازی لذت می‌برد و چیز دیگری برایش مهم نیست. برای گفته‌هایش سند هم می‌آورد: «اگر سری به بازار خرید و فروش تلفن همراه بزنید، متوجه می‌شوید که این بازی چطور توانسته محبوب دل‌های بعضی از جوان‌ها و حتی پیرمرد‌ها شود!»
اما داغی بازار نه تنها برای خود بازی بلکه برای امتیاز‌های بازی است: ‌» امتیاز بازی‌ها از ۲۰۰هزار تومان تا ۲میلیون تومان خرید و فروش می‌شود!» به گفته علیرضا این بازی هر چند وقت یک‌بار آپدیت می‌شود و افرادی که می‌خواهند این بازی را انجام دهند حتما باید در گوگل ثبت نام کنند. اما گویی از جذابیت این بازی برای او کم شده است: «شاید روزی این بازی را هم مثل دیگر بازی‌هایی که کنار گذاشتم، کنار بگذارم. به هرحال کلی وقت و پول باتری و گوشی صرفش کرده‌ام.»(ایران جوان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها