
به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا بنجامین ویلیامز استرالیایی به همراه دو هموطن خود ماتیو کرم و پائول سترانگولو دیدار ایران برابر بحرین را قضاوت می کنند.
کریستوفر بیس از استرالیا و آکایی یاگی هم از ژاپن داور و کمک داور ذخیره این بازی خواهند بود. ویسنت یوئن از هنگ کنگ هم ناظر بازی فرداست و جان چیا از سنگاپور عملکرد داوران را نظارت خواهد کرد.
ویلیامز استرالیایی تا به حال بازیهای زیادی از تیمهای ایرانی از جمله استقلال، سپاهان و ذوب آهن را در آسیا را قضاوت کرده است. او داور بازی ایران و کره جنوبی در انتخابی جام جهانی 2010 هم بوده و در جام جهانی برزیل نیز 3 دیدار را سوت زده است.
دیدار تیم های ایران و بحرین فردا (یکشنبه) از ساعت 20 به وقت محلی و 12:30 به وقت تهران در ورزشگاه 30050 نفری ملبورن برگزار می شود.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: