نگاهی به پنج فناوری پوشیدنی برتر که در سال 2015 معرفی خواهند شد

5 فناوری پوشیدنی هیجان‌انگیز که در سال جاری عرضه خواهند شد

۵ فناوری آینده که احتمالا شما را معتاد خود خواهند کرد

اعتیاد به محصولات الکترونیکی، بازی‌های ویدئویی، اینترنت و دیگر نتایج تکنولوژی موضوعی جدید نیست اما با آشنایی با مواردی که امکان درگیر کردن افراد به شکل اعتیاد را افزایش می‌دهند به نوعی می‌توان از معتادشدن به آن‌ها جلوگیری کرد.
کد خبر: ۷۵۵۳۲۶
۵ فناوری آینده که احتمالا شما را معتاد خود خواهند کرد

به گزارش جام جم کلیک: اعتیاد به محصولات الکترونیکی، بازی‌های ویدئویی، اینترنت و دیگر نتایج تکنولوژی موضوعی جدید نیست اما با آشنایی با مواردی که امکان درگیر کردن افراد به شکل اعتیاد را افزایش می‌دهند به نوعی می‌توان از معتادشدن به آن‌ها جلوگیری کرد. اگر از شما سوال شود در ده، پنجاه یا صدسال آینده، زمینه‌های اعتیاد در قالب تکنولوژی کدامند، مطمئنا به سراغ ایده‌های موجود در فیلم‌های تخیلی خواهید رفت اما با بررسی رویه موجود در پیشرفت تکنولوژی می‌توان به حدس‌ و گمان‌هایی نزدیک‌تر به پاسخ این پرسش رسید.

هک کردن و اعمال تغییرات مختلف بر روی بدن

تغییرات اعمالی بر روی بدن یا همان بیوهک در حال حاضر به پدیده‌ای رایج تبدیل نشده اما استفاده از تکنولوژی در داخل بدن ایده‌ای است که از دهه ۱۹۲۰ در تخیلات بشر وجود داشته است. تجربه استفاده از کاشت وسایل مرتبط با تکنولوژی روز در بدن کاملا هیجان‌انگیز است. این استفاده می‌تواند به شکل عینکی همانند گوگل گلس نیز ظهور یابد که در واقع نسخه ارتقایافته گوشی‌های هوشمند است اما در صورتی که از این نیز فراتر رویم به تکنولوژی‌هایی مانند چشم‌های مصنوعی خواهیم رسید.

حتی کاشت اعصابی که برای همیشه افسردگی را از شما دور خواهند ساخت نیز ایده‌ای جدید به شمار می‌آید. استفاده از نانوتکنولوژی در علوم پزشکی نیز می‌تواند به این رویه سرعت ببخشد. در حال حاضر مشاهده افرادی که به عینک هوشمند گوگل معتاد شده‌اند و با وجود استفاده ۱۸ ساعته در طول روز، نمی‌توانند آن‌را از خود دور سازند کار سختی نیست.

حافظه ذخیره‌سازی با توانایی پخش مجدد

در یکی از بخش‌های برنامه تلویزیونی Black Mirror می‌توانید شاهد کاشت دستگاه‌هایی عجیب و غریب باشید که انسان می‌تواند مشاهدات خود را بر روی آن‌ها ذخیره کند و مجددا در زمان دلخواه آن‌ها را مشاهده کند.

این تکنولوژی نیز می‌تواند اعتیادآور باشد به عنوان نمونه‌ای کوچک‌تر برخی از ما در حال حاضر نیز از برنامه ماشین‌حساب گوشی هوشمند خود برای انجام محاسبات پایه‌ای و ساده استفاده می‌کنیم یا با وجود حجم وسیع اطلاعات در اینترنت، نیازی به به‌خاطرسپردن اطلاعات نمی‌بینیم. مشاهده وقایع گذشته و احساس بی‌نیازی از تفکر و به‌خاطر سپردن اطلاعات و وقایع می‌تواند از آثار سو این تکنولوژی‌ باشد.

پاک‌کننده‌های حافظه

در ابتدای سال جاری، محققان دانشگاه کالیفرنیا توانستند قسمت‌های خاصی از حافظه موش‌ها را غیرفعال و مجددا فعال کنند. این رویه می‌تواند در آینده به پاک کردن حافظه انسان منجر شود. پاک کردن حافظه‌ای که می‌تواند احساسات شخص را نیز پاک کند و نهایتا انسان در مقابله با شرایط، وقایع و اتفاقات مختلف تجربه پیشین خود در رویارویی با آن‌ها را فراموش کند واقعا دردناک است. در بخشی از فیلم Men in Black 3 اگر چه به صورت طنز اما به این مقوله اشاره شده است.

شاید پاک کردن تاریخچه مرتبط با واقعه‌ای بد مانند یک تصادف، از دست دادن نزدیکان و دیگر رویدادهای تلخ، یکی از مزایای این تکنولوژی باشد اما از سویی دیگر تصور کنید با پرداخت مبلغی اندک بتوانید همانند دریافت ماساژ، اصلاح موی سر و دیگر خدماتی اینچنینی در مراکز مختلف حافظه خود را پاک کنید! مطمئنا نتیجه کار، اعتیاد به انجام این عمل در حین برخورد با مشکلات مختلف است.

هوش مصنوعی

هنگامی که تکنولوزی به سطحی برسد که تفاوتی میان انسان و ماشین‌ها وجود نداشته باشد شاهد ظهور دوران مرگ عشق و احساس خواهیم بود.

تصور کنید بتوانید شریک زندگی خود را دانلود کنید و یا دوستان مصنوعی خود را از سایتی مانند آمازون خریداری کنید. جایگزینی دوستان با نرم‌افزارهای مختلف، پایانی برای بشریت به شمار می‌آید. نمونه‌ای که می‌توان آن را نسخه تکامل یافته و البته از نوع منفی اعتیاد به گوشی هوشمند به شمار آورد. در فیلم Her که تریلر رسمی آن را همین بالا می‌توانید ببینید به این موضوع پرداخته شده است.

واقعیت مجازی

در کنار خودروهای بدون سرنشین، خودروهای پرنده و کوله‌پشتی‌های پروازی، واقعیت مجازی نیز کم‌کم به تکنولوژی در حال توسعه تبدیل شده است.

واقعیت مجازی می‌تواند اعتیادی همانند اعتیاد به بازی‌های ویدئویی ایجاد کند. در واقع شخص با استفاده از این تکنولوژی به کاوش در محیط‌های جدید و تجربه نکرده اقدام می‌کند و سعی دارد این روند را همچنان ادامه دهد. این رویه دقیقا مشابه روندی است که شخص، خود را به جای کاراکتر بازی‌های رایانه‌ای قرار می‌دهد و سعی می‌کند قرارگرفتن در موقعیت‌های مختلف را تجربه کند.

منبع: فارنت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها