
بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه امیرحسین صادقی در نیم فصل دوم نیز در استقلال بازی خواهد کرد، گفت: پس از صحبتهایی که با صادقی و قلعهنویی داشتیم، قرار شد صادقی نیم فصل دوم را نیز در استقلال بماند.
افشارزاده همچنین از منتفی شدن حضور محسن مسلمان در استقلال خبر داد و گفت: اگرچه امروز اعلام شد که ما با مسلمان به توافق رسیدهایم و این بازیکن به استقلال پیوسته است اما پس از اینکه باشگاه ذوب آهن اعلام کرد این بازیکن را قرضی در اختیار استقلال قرار میدهد ما از جذب وی منصرف شدیم.
مدیرعامل استقلال گفت: 250 میلیون تومان ندادهایم که مسلمان را قرضی در اختیار بگیریم. ما در رابطه با تیموریان که زحمات زیادی برای استقلال کشیده بود و پیشنهادهای زیادی هم داشت، همکاری کردیم و مبالغ اینچنینی نیز به میان نیامد اما ما حاضر به پذیرش خواسته ذوب آهنیها نیستیم و حضور مسلمان را منتفی کردیم.
(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی