
سرهنگ النقیپور، رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: در پی مراجعه دو نفر به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه افرادی خود را مامور آگاهی معرفی کرده و وارد مغازه آنها شده و توانستهاند مقادیر قابل توجهی لیره ترکیه را برداشته و سپس از محل متواری شوند، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با انجام کارهای اطلاعاتی و پلیسی نهایتا 3 نفر متهم در این زمینه شناسایی و پس از دستگیری به مقر پلیس منتقل شدند.
سرهنگ النقیپور گفت: متهمان در بازجوییهای پلیسی به اخاذی تحت پوشش مامور انتظامی معترف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
رییس پلیس آگاهی آذربایجان غربی افزود: مردم و کسبه در نظر داشته باشند افرادی را که به عنوان مامورین انتظامی و حتی سایر ارگان های دولتی به آنان مراجعه کرده از آنان کارت شناسایی درخواست نموده و در صورت مشکوک بودن مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.(باشگاه خبرنگاران)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد