پلمب محموله بنزین آلوده وارداتی

یک مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تائید واردات یک محموله بنزین آلوده حاوی فلزات سنگین و مواد شیمیایی سمی از سوی یکی از پالایشگاه‌ها، اعلام کرد: این محموله بنزین آلوده وارداتی پلمب شده است.
کد خبر: ۷۴۶۱۳۸

وی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به هماهنگی سازمان ملی استاندارد و شرکت ملی پخش نفتی برای آزمایش محموله‌های بنزین وارداتی به کشور، گفت: این محموله دارای برخی از فلزات سمی و زیان‌آور همچون منگنز بوده است.

این مقام ارشد نفتی با تاکید بر این‌که هم‌اکنون این محموله بنزین آلوده وارداتی به‌طور کامل پلمب شده است، اظهار کرد: علاوه بر این، در این محموله از ماده اکتان‌افزای MMT استفاده شده بود.این مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: از مسئولان پالایشگاه واردکننده این محموله بنزین وارداتی خواسته شده هر چه سریع‌تر این محموله آلوده بنزین وارداتی را عودت دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات
۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها