بارش باران تا امشب در پایتخت ادامه دارد

تهران 4 درجه سرد می​شود

یک کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه بارش باران تا امشب در پایتخت ادامه دارد، گفت: بارش برف و لغزندگی در جاده‌های چالوس و هراز امروز و فردا پیش‌بینی شده است.
کد خبر: ۷۴۳۴۲۳
تهران 4 درجه سرد می​شود

امین‌حسین نقشینه در گفت‌و‌گو با تسنیم در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: امروز در شمال غرب، غرب و سواحل شمال بارش باران خواهیم داشت و از بعدازظهر به تدریج در این مناطق میزان بارش‌ها کاشته و متوقف می‌شود.

وی با بیان این‌که فردا کماکان در سواحل شمال و شمال شرق بارندگی داریم، افزود: یک‌شنبه بارش‌ها در شمال شرق کشور حاکم است و سامانه بارشی از کشور خارج شده و مجدد دوشنبه سامانه جدیدی وارد کشور می‌شود و سه‌شنبه در شمال شرق بارش باران داریم.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه در اردبیل و آذربایجان غربی بارش برف سه‌شنبه پیش‌بینی شده است، گفت: تداوم بارش باران به صورت پراکنده امروز در تهران پیش بینی شده است و فردا بارش باران نداشته و آسمان تهران نیمه‌ابری و در ارتفاعات انتظار بارش باران داریم.

نقشینه با بیان اینکه یک‌شنبه آسمان تهران صاف تا کمی ابری است ولی در این روز کاهش 4 درجه‌ای دما را نسبت به امروز داریم،افزود: امروز دمای تهران 12 و فردا 11 و یکشنبه 9 درجه سانتی‌گراد خواهد بود همچنین می تواند گفت در اکثر نقاط کشور کاهش دما حاکم است.

وی ادامه داد: در خصوص جاده‌های کوهستانی منتهی به مازندارن و گیلان از نهران و البرز امروز و فردا شاهد بارش برف و اختلال در تردد جاده‌ها خواهیم بود درواقع این جاده‌ها لغزنده بوده و توصیه به مسافران این است که موارد ایمنی را رعایت کرده و مجهز به زنجیر چرخ باشند.

این کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: جاده چالوس و هراز امروز و فردا شاهد بارش برف خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها