
در شرایطی که امروز حبیب کاشانی مدیر تیم امید در تماس تلفنی با برنامه ورزش و مردم از تعلیق موضوع انتخاب کرانچار به عنوان سرمربی تیم امید خبر داد، سیگنال های وزارت ورزش حاکی از آن است که آنها به هیچ عنوان موافق با انتخاب این مربی اهل کرواسی نیستند.
کرانچار با وجود موفقیت در ایران و البته کرواسی سوءشهرت هایی دارد که همین مساله مورد توجه وزارت ورزشی ها قرار دارد. آنها عقیده دارند بهتر است یک مربی ایرانی هدایت تیم امید را برای مسابقات انتخابی المپیک برعهده بگیرد. در صورت اینکه زور فدراسیون به وزارت ورزش نچربد به نظر می رسد حبیب کاشانی مدیر این تیم نیز در سمت خود نخواهد ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی