پیام صادقیان که انگیزه زیادی برای بازی در دربی داشت و کری زیادی برای آبی ها خوانده بود به دلیل مصدومیت بازی امروز را از دست داد تا حمید درخشان نام محمد عباس زاده را وارد فهرست 18 نفره تیمش کند.
در نبود پیام، قطعا میانه میدان پرسپولیس تغییراتی خواهد کرد. درخشان برای بازی امروز دو گزینه دارد.
یکی اینکه از عباس زاده و طارمی استفاده نکند و هادی نوروزی را - که جلوی استقلال عملکرد خوبی داشته - به خط حمله ببرد و پشت سر او سه بازیکن قرار دهد که دو نفرش مشخص هستند. امید عالیشاه و محمد نوری و نفر سوم هم احتمالا مهدی دغاغله خواهد بود که هنوز یک دقیقه هم برای تیمش به میدان نرفته اما می تواند سورپرایز درخشان برای دربی باشد.
آپشن دیگر اما استفاده از هادی نوروزی به جای پیام صادقیان به عنوان بال راست است. در اینصورت درخشان باید به یکی از دو مهاجم قد بلندش یعنی طارمی یا عباس زاده بازی دهد.
(ورزش سه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم