متخصصان با بیان اینکه حوله مورد استفاده در آشپزخانه و حتی حمام عامل شیوع میکروب است، اظهار داشتند: از آنجا که سطح حوله برای مدت زمان طولانی مرطوب باقی میماند موجب حفظ بقای باکتری شده و همچنین حولهها اغلب در پرمیکروبترین نقاط خانه استفاده میشوند.
متخصصان دانشگاه آریزونا در بررسیهای خود مشاهده کردند باکتری «کولیفرم» که در مدفوع موجود است و میتواند موجب شیوع مسمومیت غذایی و اسهال شود در 89 درصد دستمالهای مورد استفاده در آشپزخانه و باکتری «E.Coli» در بیش از 25 درصد حولهها وجود دارد.
به گفته کارشناسان، حولهها بیش از دیگر وسایل خانه و آشپزخانه محل مناسبی برای رشد و بقای باکتریها هستند.
«چارلز گربا» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این امکان وجود دارد پس از خشک کردن دستمالهایتان با حوله، آلودگی را به مواد خوراکی منتقل کنید و در نهایت به آلودگی بدن و بروز بیماری منجر شود.
همچنین در صورتی که حوله حمام و حوله مورد استفاده برای خشک کردن دست و صورت میان اعضای خانواده مشترک باشد احتمال شیوع بیشتر باکتریها و ویروسها بالا میرود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد