جام جم سرا به نقل از مهر: «لیک بونوات» نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در این برنامه گفت: جوانان در سرتاسر جهان در خطر سوءمصرف مواد هستند، چرا که در برههای از زندگیشان هستند که میتوانند به را حتی تحت تاثیرهمسالان و کسانی قرار گیرند که آنان را سرمشق خود قرار میدهند و مواد روانگردان استفاده میکنند.
به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد، این طرح با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران، وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی تحت برنامه کشوری همکاری فنی در زمینه مقابله با مواد مخدر و جرم در جمهوری اسلامی ایران و برنامه منطقهای برای افغانستان و کشورهای همسایه و با هدف حمایت از برنامههای علمی و مبتنی بر شواهد پیشگیری از مصرف مواد برگزار شد.
بونوات تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران، که ۶۰ درصد از جمعیت آن را افراد کمتر از ۳۰ سال تشکیل می دهد، نسل جوان گروه آسیب پذیر به شمار میرود. مسوولان کشوری و سازمان ملل متحد نگرانی جدی خود را نسبت به روند رو به رشد سوء مصرف محرکهای نوع آمفتامینی در کشور ابراز کردهاند.
وی افزود: برنامههای مبتنی بر شواهد پیشگیری از مصرف مواد جزو اصلی راهکارهای موفق کوتاه و میان مدت در زمینه کنترل مواد مخدر هستند.
او همچنین گفت: برنامههای مبتنی بر شواهد پیشگیری از مصرف مواد در جوانان به ازای هر یک دلار، با در نظر گرفتن هزینه های جرم، بیکاری و بیماری، ۱۰ دلار و یا حتی بیشتر صرفه جویی میکنند، در نتیجه اجرای چنین برنامههایی را باید ارتقاء داد.
بونوات بر توجه، منابع و تلاشهای بیشتر در زمینه پیشگیری از مصرف مواد به عنوان ابزاری جهت پرداختن هر چه موثرتر به چالش مواد تاکید کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت