یک مصاحبه سینمایی با رئیس خوش‌خنده فدراسیون فوتبال

علی کفاشیان: از شخصیت شادابیان راضی‌ام

بی تدبیری و بی اعتنایی به قانون

کفاشیان فوتبال را از مردم گرفت

«ضمن عرض پوزش از بینندگان عزیز با وجود آمادگی شبکه سوم سیما برای پخش زنده مسابقه پرسپولیس و سایپا، به دلیل صادر نشدن مجوز از سوی فدراسیون فوتبال، این مسابقه پخش نمی‌شود». این زیرنویس تکلیف میلیون‌ها بیننده تلویزیونی را برای تماشای یکی از بازی‌های جذاب لیگ برتر فوتبال ایران مشخص کرد.
کد خبر: ۷۳۰۲۶۳
کفاشیان فوتبال را از مردم گرفت

دیروز آن دسته از بیننده‌هایی که بعد از تعطیلی هجده روزه لیگ برتر، برای تماشای بازی پرسپولیس و سایپا پای گیرنده‌های تلویزیونی نشسته بودند، فوتبالی ندیدند . برای اولین‌بار در تاریخ رقابت‌های لیگ برتر و شاید هم برای اولین‌بار در تاریخ بیست و یک ساله تاسیس شبکه سوم سیما، پخش یک فیلم سینمایی خارجی جای پخش زنده مسابقه فوتبالی را که یک پای آن تیم پرهوادار پرسپولیس بود، گرفت تا ادعای فدراسیون فوتبال علیه سازمان صداوسیما رسما وارد مرحله تازه‌ای شود.

نخستین‌بار 13 سال پیش بحث اختصاص درصدی از درآمد صداوسیما به فدراسیون‌های ورزشی، به‌عنوان یک مصوبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد. این مصوبه پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی، به دلیل آن‌که با ایرادهایی از سوی شورای نگهبان مواجه شد، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع و مجمع نیز پس از بحث آن را رد کرد.

در مصوبه جلسه 26/5/81 مجمع تشخیص آمده است:

مجمع تشخیص مصلحت نظام با بررسی مفاد مصوبه مجلس شورای اسلامی و استماع اظهارات نماینده دولت (رئیس سازمان تربیت بدنی) و دفاعیات رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و یکی از نمایندگان ارائه‌دهنده طرح و پس از اظهارات موافقان و مخالفان به این نتیجه رسید که این مصوبه ضمن ایجاد اختلال در ضبط و پخش مسابقات ورزشی، به روابط جاری و تفاهم باشگاه‌ها و صدا و سیما آسیب خواهد زد و صدا و سیما را به سمت برنامه ورزشی خاص و محدود سوق خواهد داد که نتیجه نهایی آن تقلیل برنامه‌های ورزشی صدا و سیما، تضعیف مسابقات ورزشی و در نهایت تنزل ورزش کشور خواهد بود.

ضمن این‌که اختلاف نظر دولت و مجلس شورای اسلامی در نحوه تقسیم وجوه حاصله از این مصوبه، اجرای آن را مشکل خواهد کرد و باعث اختلافات جدیدی بین باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها و دولت خواهد شد. با عنایت به مراتب فوق و فقدان مصلحت ملزمه برای عدول از قانون اساسی، مصوبه مجلس شورای اسلامی مورد تائید قرار نگرفت.

به گزارش جام جم همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تاکید بر اهمیت ورزش و ضرورت ارتقای سطح ورزش کشور و تقویت و توسعه باشگاه‌های ورزشی و با توجه به این‌که صدا و سیما از بابت پخش مسابقات ورزشی درآمدی کسب نمی‌کند و هرگونه پرداخت به فدراسیون‌ها ضرورتا از محل بودجه‌های دولتی تامین خواهد شد، توصیه می‌نماید دولت سهم مناسبی از بودجه کشور را به ورزش اختصاص دهد و با عنایت به اهمیت برنامه‌های صدا و سیما در گسترش ورزش و با در نظر گرفتن تفاهم موجود بین باشگاه‌ها و صدا و سیما، توصیه می‌شود برای ترغیب باشگاه‌های ورزشی به مشارکت فعال و گسترده در برنامه‌های ورزشی کشور، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همکاری و مساعدت بیشتری به عمل آورد.

مصوبه فوق در اجرای اصل یکصد و دوازدهم (112) قانون اساسی و در جلسه مورخ 26/5/1381 مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسید.

نامه لاریجانی به خاتمی

یکسال‌ونیم بعد یعنی در تاریخ 19/12/82 علی لاریجانی رئیس وقت صداوسیما طی نامه‌ای به خاتمی رئیس‌جمهور وقت به مصوبه مجمع تشخیص در رد پرداخت حق پخش تلویزیونی اشاره کرده و می‌نویسد:

« با این حال مشاهده می‌شود در صفحه 26 «سند راهبردی نظام جامع توسعه تربیت بدنی و ورزش کشور» که در جلسه مورخ 19/6/82 به تصویب هیات محترم وزیران رسیده است مجددا پخش تلویزیونی به عنوان یکی از منابع مالی تربیت بدنی برشمرده شده است، بنا به مراتب فوق و از آنجا که شایسته نیست موضوعی که در شورای نگهبان قانون اساسی و مجمع تشخیص مصلحت نظام جنبه قانونی به خود نگرفته، به نحوی دیگر توسط هیات محترم وزیران تصویب شود، انتظار دارد دستور فرمایید نسبت به اصلاح مصوبه فوق اقدام لازم صورت گیرد.»

لذا براساس اسناد و مصوبات قانونی حقی به نام حق پخش که صداو سیما را ملزم به پرداخت وجهی به فدراسیون‌ها یا وزارت ورزش و غیره کند وجود ندارد و طبق نظر مجمع تشخیص هرگونه پرداخت به فدراسیون‌ها باید از محل بودجه‌های دولتی تامین شود. با این حال مسئولان سازمان صداوسیما در راستای ضرورت گسترش و ارتقای سطح ورزش کشور و کمک به فدراسیون‌ها بابت پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال، مبالغی به این فدراسیون پرداخت کرده است.

مبالغ کمک‌ها در سه سال87 تا پایان 89 مجموعا 34 میلیارد تومان و سال 90، 11.5 میلیارد، سال 91، 13.5 میلیارد و در سال 92، 17.5 میلیارد تومان بوده است.

آمادگی صداوسیما برای پرداخت

با همین نسبت مسئولان صداوسیما رقم پیشنهادی سال چهارم را 22 میلیارد تومان پیشنهاد کردند، اما خواسته فدراسیون فوتبال بمراتب بیشتر از این رقم بود. آنها برای قرارداد سه ساله دوم 160 میلیارد تومان از صدا و سیما طلب کردند و گفتند باتوجه به استانداردهای جهانی این مبلغ باید 180 میلیارد تومان باشد. جالب آن‌که در بسته پیشنهادی فدراسیون فوتبال مواردی چون واگذاری آگهی‌های 10 دقیقه قبل از بازی، 15 دقیقه میان بازی و 10 دقیقه بعد از پایان بازی به فدراسیون فوتبال یا تامین آگهی تبلیغاتی زمان پخش مسابقات فوتبال از سوی شرکت حامی تبلیغات محیطی سازمان لیگ فوتبال ایران بود که رسما حکم ورود به حیطه وظایف و اختیارات سازمان صداوسیما را داشت.

یکدندگی فدراسیون فوتبال

در نهایت پس از این‌که در جلسات میان مسئولان فدراسیون فوتبال و صداوسیما، نتیجه‌ای درخصوص حق پخش تلویزیونی حاصل نشد، قرار شدعملا موضوع به دولت کشیده شد تا دولتمردان در این مورد به تصمیم‌گیری بپردازند، اما انگار مرغ فدراسیون فوتبال یک پا داشت. جام جم با بررسی‌هایی که انجام داد به این نقطه رسید که،‌به همین منظور معاونت مربوط در وزارت کشور نیز ماموریت یافت تا در جلسه‌ای با حضور نمایندگان صداوسیما و فدراسیون موضوع را بررسی و جمع‌بندی خود را ارائه کند. حاصل این جلسه که شهریور 93 تشکیل شد، جمع‌بندی زیر بود:

1ـ فدراسیون فوتبال مشکلات خود را در چارچوب قانون دنبال کند. بر این اساس در صورت لزوم فدراسیون می‌تواند به تهیه متن پیش‌نویس آیین‌نامه‌ای برای تصویب هیات وزیران اقدام یا لایحه‌ای جهت تصویب مجلس تهیه و از طریق وزارت ورزش به دولت ارسال کند.

2ـ تصمیم فدراسیون مربوط به ممنوعیت ورود دوربین‌های صدا و سیما به ورزشگاه‌ها ملغی اعلام شود.

اما فدراسیون فوتبال که طی ماه‌های اخیر به دلیل ناکامی در جام جهانی و بازی‌های آسیایی اینچئون تحت فشار افکار عمومی است و حتی انتقادهای صریح وزیر ورزش از مدیریت فوتبال را نیز در پی داشت، اقدام به فرافکنی نمود و بی‌توجه به تصمیمات فوق و ضوابط قانونی موجود راه خود را رفت.

سرانجام دیروز پس از آن‌که فدراسیون اجازه نداد ، دوربین‌های صداوسیما به سالن‌های نشست خبری بروند،‌ از صدور مجوز برای حضور این دوربین‌ها در ورزشگاه‌ها نیز ممانعت کرد، تا با این تصمیم میلیون‌ها بیننده تلویزیونی را از تماشای یک مسابقه فوتبال محروم کند.

مسئولان فدراسیون فوتبال باید بدانند فوتبال بدون تلویزیون هیچ است و این اقدام خودسرانه علاوه بر تضعیف بیشتر جایگاه فوتبال خسارت زیادی را متوجه باشگاه‌ها و فدراسیون خواهد کرد که قطعا آقای کفاشیان باید پاسخگو باشد.

اسپانسرهایی که معمولا بین دو تا شش میلیارد تومان به تیم‌ها می‌پردازند تا نام و آرم بانک یا برندشان روی پیراهن بازیکنان نقش ببندد، به این امید این مبالغ هنگفت را به تیم‌ها می‌‌دهند که از قاب تلویزیون دیده شوند.

یا طرف قراردادی که تبلیغات دور زمین ورزشگاه‌ها هنگام بازی فوتبال را به مبلغی حدود 160 میلیارد تومان (دوساله) خریداری کرده است، آیا حاضر است این مبلغ را بدون پخش تلویزیونی به فدراسیون بپردازد و آیا اساسا تبلیغی می‌تواند انجام دهد؟

اینها حداقل خساراتی است که با این تصمیم گریبانگیر فوتبال و فدراسیون خواهد شد. البته در کشورهایی که شبکه‌های تلویزیونی به صورت خصوصی اداره می‌شود و با توجه به این‌که این شبکه‌ها از منابع مختلفی کسب درآمد می‌کنند، بحث حق پخش تلویزیونی همواره از جایگاهی قابل توجه برخوردار است، اما در کشوری که دولت تامین‌کننده بخش اصلی بودجه تلویزیون و فوتبال است، بی‌شک توجه به توصیه‌های نهادهای مسئول در اولویت قرار دارد؛ توصیه‌هایی که از ایجاد خوراک تبلیغاتی برای رسانه‌های معاند جلوگیری می‌کند و اجازه نمی‌دهد بستر برای سوءاستفاده بیگانگان از فضای داخلی کشور فراهم شود.

این نهادها پیش از این با علم به این‌که هیچ قانونی پرداخت چنین مبلغی را الزامی نکرده است، به فدراسیون فوتبال توصیه کرده بودند مشکلات مربوط به حق پخش تلویزیونی را در چارچوب‌های قانونی حل و فصل کند، ولی متاسفانه فدراسیون فوتبال با پافشاری روی خواسته‌های نامعقول خود به این چارچوب‌ها بی توجهی کرد تا حق مسلم تماشای زنده رقابت‌های فوتبال از مردم سلب شود. واقعیت امر این که فوتبال بدون حمایت رسانه ملی و پخش تلویزیونی، عملا مورد وثوق آحاد جامعه نیست و همه این سال‌ها این رسانه ملی بوده که به عنوان پلی میان فوتبال و مردم ایفای نقش کرده است.

پیش‌تر حسن تقدس‌نژاد، معاون امور مالی صدا و سیما هم با بیان این‌که پخش بازی‌های فوتبال کار ارزشمند و اولویت‌دار کشور است که حتما باید نسبت به آن اقدام کرد، در واکنش به اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال مبنی بر جلوگیری از پخش مسابقه‌های لیگ برتر، نظرش را این‌گونه بیان کرده بود که او به جهت نداشتن مدیریت نمی‌تواند فدراسیون فوتبال را اداره کند.

راهی که‌می‌ماند

به نظر می‌رسد با توجه به مصوبه صریح مجمع تشخیص مصلحت نظام و بی‌تدبیری فدراسیون فوتبال تنها راهی که می‌توان پیش‌پای فوتبال کشور گذاشت تلاش برای قانونی کردن ادعاها از مسیر دولت و مجلس است.

روابط عمومی صداوسیما: فدراسیون فوتبال باید پاسخگو باشد

با وجود اعلام‌ صداوسیما مبنی بر پخش زنده‌ مسابقه پرسپولیس ـ سایپا از شبکه سه سیما، این دیدار روی آنتن نرفت تا تهدیدات چند ماه اخیر کفاشیان درخصوص راه ندادن دوربین‌های صداوسیما به ورزشگاه‌ها عملی شود.

سیدتقی سهرابی، مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پخش نشدن مسابقات لیگ برتر فوتبال از تلویزیون گفت: سازمان صداوسیما آمادگی پخش مسابقات فوتبال را داشت، اما به دلیل کارشکنی فدراسیون فوتبال این اتفاق محقق نشد؛ همان‌طور که ما در شبکه سه اطلاع‌رسانی کردیم و در جدول پخش این شبکه هم لحاظ شده بود، صداوسیما آمادگی پخش زنده مسابقات فوتبال لیگ برتر را داشت، اما به دلیل ناهماهنگی‌ فدراسیون فوتبال این اتفاق محقق نشد؛ بنابراین فدراسیون فوتبال باید پاسخگوی مردم و علاقه‌مندان فوتبال باشد. خود مسئولان فدراسیون فوتبال هم بخوبی می‌دانند ادامه این روند با توجه به مطالبه‌ عموم مردم برای پوشش تلویزیونی مسابقات فوتبال مقدور نیست، بنابراین بهتر است به خواست مردم بویژه جوانان ورزش دوست احترام بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲۳
سیروس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
این كلمه میلیونیت من كشته عزیز دیگه اون دورانی كه تیم های ... رو به مردم تحمیل می كردین تموم شده دیگه فكر نكنم این تیم ها حتی تو تهرون هوادار داشته باشند چه برسد به سایر ایالت ها
حمید
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
كاش در مورد استخدام كی روش و وینگادا هم اینقدر جدی بود ولی صدا و سیما هم باید پول فدراسیون را بدهد تا از پس مخارج سفرهای كی روش بر بیاد زیرا خود شما از حامیان سرمربیان تیم های ملی بوده اید و خود كرده را تدبیر نیست!
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
اصلا یك مدت از فوتبال و بازیكنها حرفی در صدا و سیما نزنید و اصلا برنامه 90 رو هم پخش نكنید اونوقت می بینید كه هم كفاشیان به دست و پا می افتد هم قیمت بازیكنها پایین می آید و هم ورزشگاه ها و اسپانسرها ضرر می كنند و هم مردم راحت تر هستند!!!
فوتبالی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
دستتون درد نكنه از اینكه فوتبال پخش نكردید این لیگ با این بازی ها بهتر كه پخش نشه چه فیلمی بود دستتون درد نكنه
علی تهرانی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
فدراسیون حرف حساب میزند.اینهمه سال صداوسیما یك ریال به فدراسیون نداده وكلی هم از بابت تبلیغاتش میلیاردها تومان كسب درآمد كرده .جالب اینكه فحاشیها وتوهینها را فدراسیون فوتبال بشنود ودرآمد از دیدن بازیها عاید صداوسیما میش.بنظر من كفاشیان كار درستی كرد.تازه با این بازیكنان بی كیفیت كی حوصله داره بشینه پای تلویزیون وفقط آرایش مو ببینه.
علامت سوال
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
آقا درسته،مردم تو همه جای دنیا برای دیدن پخش زنده مسابقات ورزشی داخلی و خارجی هزینه میكنن...!
اما جالبه كه ما هزینه هامون داره به سمت جهانی شدن پیش میره،اما درآمد هامون نه...
قیمت بنزین داره به سمت جهانی شدن میره،اما حقوق منه كارمند روز به روز از هزینه هام فاصله میگیره...
قیمت ماشین به سمت جهانی شدن میره،اما كیفیتش روز به روز از استاندارد بین المللی فاصله میگیره...
از چی بگم آخه،از چی بگم...؟!
فرشید
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
خوشحالیم كه این فوتبال بی تاكیك پخش نشد تلویزیون شما هم مردم را به جان فدراسیون بی تدبیر نیانداز
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
البته اینكه فوتبال زنده پخش نشد خیلی مهم نیست چرا كه دیدن فوتبال ایرانی تنها وقت تلف كردن است و بس . ولی صداوسیما با درآمد هنگفت و نجومی خود میبایست حق پخش را به فدراسیون فوتبال بپردازد و این یك حق قانونی بوده كه صدا وسیما بدلیل انحصاری بودن تابحال زیر بار نرفته است . به نظرمن مقصر كفاشیان نیست چون بخشی از درآمد فدراسیون از محل همین اخذ پخش زنده از صدا وسیماست . كلمه آخر اینكه حیف پول بیت المال كه خرج فوتبال ایران شود باید در سایر رشته ها مثل والیبال و مدال آوران آسیائی و المپیك هزینه شود .
وحید
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
همون بهتره پخش نشه/با این فوتبال غیرحرفه ای /فقط به دنبال به پول هستن
اسماعیل
Spain
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
ای بابا
چرا باید صدا و سیما هیچ رقیبی برای قیمت گذاری نداشته باشه؟
اسم سیمای ملی روش هست ولی فقط و فقط برنامه های ورزشی اش برای من جالبه. اونم كه با یك دندگی صدا و سیما این بلا به سرش اومد. ضمنا اون فدارسیون فوتبال با اون عملكردش هم فكر كنم كل فدارسیون رو ببندند بهتره. همش و همه جا داره پول بیت المال خرج میشه نه صدا و سیماش عملكرد خوبی داره و نه فدارسیون فوتبال. وقتی حرف بیت المال زده میشه یعنی هر روز داره یك مقداری از جیب من خرج این دو تا میشه ولی از ته دل راضی نیستم . اگر واقعا حقی از طرف من بر گردن این دو تاهست مسئولینش بدونن كه با این عملكرد نا مناسبشون من حلالشون نمیكنم . اگر حق و ناحق رو میشناسن باید بدونن خدایی هم هست و از ترازوی عدل خدا باید ترسید.
مهرداد
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
بهتر است نگارنده مطلب فوق ظرفیت نقد را داشته باشد. درج نكردن نظراتی كه فقط جنبه نقد دارد نوعی بی احترامی به خوانندگان و بینندگان سایت است. قرار نیست كه مردم شما را فقط تحسین كنند تا مطالبشان درج شود. انتقاد پذیر باشید لطفاً.
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
سلام
باید به قانون تمكنی كرد. اگر فكر میكنیم و می‌گویمم در كشورهای دیگر حق پخش دریافت می‌شود بخ خاطر ان است كه همه چیز آنها در فوتبال حرفه‌ای است . اما ایا درایران فوتبال ما حرفه‌ای است. ضمن این كه صدا و سیما یك سازمان ملی و حاكمیتی است.
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
بهتر اینطوری فوتبال به عنوان ورزش اول مطرح نمیشه و شاید مقداری از پول اون به ورزش های دیگر رسید برخی بازیكنانش هم اینقدر مغرور نمیشن
كامبیز
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
كسی بالای 4 میلیارد واسه تیمهای پایه هزینه میكنه و از تیمهای رده 4 و پنج آسیا هی 3 تا 3 تا میخوره پس باید جمع كنه و بره . می خواد كسی این بازیها را نبینه تا خودش باشه .
بی نام
Germany
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
كاسه كوزه را سر كفاشیان نشكنید لطفا
Ramin
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
در كشوری كه ادعا داریم می خواهیم به كره ماه برویم هنوز یك فوتبال دلچسب نداریم ولی قربانش بروم كلی در باره ی فوتبال الدرم بلدرم می كنیم و خودمان را با كشورهای بزرگ فوتبال همسان می دانیم. بازی فوتبال در جام جهانی شرم آور بود ولی به مردم ما به عنوان یك تیم بزرگ خوراندند. لیگ ایران هم كه در این بازار حسینقلی خانی جای خودش را دارد.
ای كاش در این فوتبال را تخته می كردند و به جای آن به تئاتر و موسیقی و در مجموع به پرورش هنر نوجوانان می پرداختند تا استعداد نوجوانان امان به هدر نرود. این همه توان و انرژی و پول به جیب كی می رود؟ اگر كارخانه ای بازده نداشته باشد درش را می بندند و به جای آن كارخانه ی دیگری می سازند.
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
حیف بیت المال نیست واسه این فوتبال خرج بشه با این كیفیت پایین لیگ و استقبال كم تماشا گران تو ورزشگاه ها فدراسیون باید از خداشم باشه كه صدا سیما فوتبال نشون بده
سعید دهقان
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
صدا و سیما با اینكه قانونی برای پرداخت پول به فدراسیون وجود ندارد اعلام كرده برای امسال 22 میلیارد تومان به فوتبال میدهد اما آقای كفاشیان بدون استناد به قانونی و با حرف زور 160 میلیارد میخواهد. حالا كه نذاشت فوتبال پخش بشود برود ببیند خودش ضرر كرد یا مدم یا صدا و سیما؟
امیر فاطمی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
از این جمله گزارشتون خیلی خوشم آمد كه فوتبال بدون تلویزیون هیچ است.
نازنین
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
وزارت ورزش جلوی استبداد و خود رایی كفاشیان را بگیرد.
محمد عباسی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
آقا همه سر كاریم . كفاشیان برای فرار از پاسخگویی درباره ناكامی فوتبالمان كه دستپخت ایشان است این بازی را راه انداخته گول نخوریم.
حامد نایبی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
باسلام,من با این كار اصلا موافق نیستم امروز به خاطر این ماجرا بازی تیم مورد علاقه ام یعنی تراكتور سازی رو از دست دادم و اعتراض بسیار شدیدی دارم تا كی باید به خاطر آقای كفاشیان فوتبال نبینیم این قضیه باید هرجه زودتر حل بشه.من به خاطر مشكلات حركتی نمیتونیم از خونه بیرون برم و فوتبال لیگ برتر تنها دلخوشیمه خواهشم میكنم مسئولان رسیدگی كنند شاید خیلی های دیگه هم مثل من باشند این دلخوشی كوچیك رو از ما نگیرین.باتشكر
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۱
۰
۰
یاد آقای دكتر دادكان بخیر.
اون موقع هفدهم جهان بودیم. چقدر هم این كفاشیان اعتماد بنفس داره

نیازمندی ها