مدیران پرسپولیس و اسپانسر به توافق نرسیدند

مشکل بزرگ پیش پاس سرخ‌ها

جام جم ورزشی: دیشب جلسه‌ای بین اسپانسر باشگاه پرسپولیس، حمیدرضا سیاسی، بهروز منتقمی و مهدی خواجه‌وند برگزار شد تا مشکلاتی که بین اسپانسر و باشگاه وجود دارد حل شود اما این جلسه بدون نتیجه پایان یافت.
کد خبر: ۷۲۳۳۳۷
مشکل بزرگ پیش پاس سرخ‌ها

این در شرایطی بود که اسپانسر باشگاه پرسپولیس با 4 چک یک میلیاردی که اولین آن برای روز شنبه و به ترتیب هر کدام از چک‌ها سه روز بعد از آن بودند به باشگاه رفته بود تا بعد از توافق احتمالی چک‌ها را در اختیار سیاسی و منتقمی قرار بدهد اما به دلیل اختلاف نظر شدید این اتفاق نیفتاد تا اسپانسر چک‌ها را برگرداند.

شنیده می‌شود اختلاف‌نظرها بین اعضا شدید بوده و همین مسئله باعث شد تا جلسه به نتیجه نرسد.

قرار شد فردا جلسه‌ای بین اسپانسر و باشگاه پرسپولیس و بخش حقوقی این باشگاه برگزار شود تا تکلیف نهایی مشخص شود.

این در شرایطی است که هنوز تکلیف مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روشن نشده و برخی شایعات حاکی از آن است که سیاسی تمایل دارد در این پست مشغول فعالیت شود.

باید دید با توجه به این شرایط چه اتفاقی رخ می‌دهد و آیا این اختلاف نظرها منجر به جدایی یکی از طرفین از باشگاه پرسپولیس می‌شود یا همه چیز ختم به خیر خواهد شد.(تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها