
حمید سوریان در واکنش یه ناداوری صورت گرفته در دیدار عبدولی با کشتی گیر کشور میزبان گفت: متاسفانه همه دیدند که چگونه حق این کشتی گیر خوب کشورمان را به ناحق پایمال کردند. من بیست سال است در کشتی هستم و تا کنون چنین صحنه و نا اوری را ندیده بودم.
وی ادامه داد: سعید در این دیدار کشتی گیر تمام عیار بود و همه فاکتورها از حمله پهلوانی جسارت فن و تکنیک را رو کرد و 14 امتیاز ارزشمند را همراه با ضربه کردن حریف گرفت اما متاسفانه ناداوران حقش را خوردند.
فقط می توانم بگویم متاسفم. شک ندارم که برنز سعید طلایی تر از طلاست و مردم ورزش دوست ایران از او همانند یه ورزشکار طلایی و قهرمان استقبال خواهند کرد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.