
به گزارش جام جم ورزشی، این فوتبالیست چیک تیوته نام دارد، اهل ساحل عاج است و در نیوکاسل بازی می کند. این فوتبالیست مسلمان و 28 ساله که از همسر قبلی خود "ماداه" یک فرزند دو ساله دارد به تازگی ازدواج خود را با یک زن دیگر به نام لاتیشیا جشن گرفته است! او با افتخار این موضوع را از طریق نماینده اش به رسانه های انگلیسی اعلام کرده و اظهار داشته چون مسلمان است ازدواج مجدد او جای هیچ اشکالی نیست. بر اساس گزارش دیلی میل او به این نکته هم اشاره کرده بر اساس قوانین حتی می تواند دو بار دیگر ازدواج کند!
این فوتبالیست ساحل عاجی که با افتخار این موضوع را اعلام کرده به سوژه داغ رسانه های انگلیسی تبدیل شده است. در ادامه تصاویری از همسر اول و همسر جدید او را می بینید:
در این عکس چیک تیوته و همسر اولش دیده می شوند:

او را در کنار همسر دومش می بینید:

چیک هفته ای 35 هزار پوند در آمد دارد

«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، آخرین پیشبینیها از وضعیت بارش کشور و پیامدهای النینو را بررسی میکند
کمال تبریزی در گفتگوی اختصاصی با «جامجم»:
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با روزنامه «جامجم»: