جام جم سرا: سوالی که در وهله اول به ذهن میرسد این است که اگر خانواده از ابتدا با ازدواج شما قبل از ازدواج خواهر بزرگترتان موافق نبودهاند چطور اجازه آشنایی و ارتباط شما با خواستگارتان را دادهاند؟ در غیر این صورت شاید دلیلی دیگر برای مخالفت داشتهاند که پس از مدتی از شما خواستهاند دیگر ارتباط را ادامه ندهید و در واقع قرار ازدواج را برهم زدهاند. سعی کنید برای این سوال پاسخی بیابید تا شاید به شما در پذیرش شرایط کنونی کمک کند.
خوب میدانید در ارتباطهای تلفنی بخش عظیمی از منابعی که میشود اطلاعاتی دقیقتر از آنچه مد نظرمان است به دست بیاوریم حذف میشود و گاه افراد میتوانند تصویرهای زیباتری از آنچه هستند در ذهن ما ترسیم کنند. لازم است برای به دست آوردن شناخت صحیح و اصولی از فرد در مقوله ازدواج، وی را در موقعیتهای مختلف ببینید و آن موقع حس واقعیتان را به وی بسنجید.
صرف نظر از آنچه رخ داده است و با هر دلیلی که ارتباط شما بنا به صلاحدید والدین قطع شده است، اکنون باید شرایط را بپذیرید و تصمیم بگیرید که پس از این چگونه به راهتان ادامه دهید.
به یاد داشته باشید هر قدر تلاش کنید این موضوع را از ذهنتان دور کنید و یا به اصطلاح به آن فکر نکنید اتفاقی عکس آن رخ میدهد؛ بنابراین توصیه میشود آنچه را در این بازه زمانی به آن رسیدید برای خود فهرست کرده، این بار سعی کنید نکاتی را بیابید که با سلیقه شما مخالف است.
گاه ما با ساختن چهرهای زیبا از فردی خاص و اضافه کردن اندکی چاشنی تخیل و آرزوهایمان، دنیایی میسازیم و زمانی که با کوچکترین بینظمی مواجه شود کل نظام آن مختل میشود. شاید این بار به نتایجی متفاوت دست یابید!
همچنین به نظر میرسد هنوز به پختگی کامل برای انتخاب همسر نرسیدهاید و لازم است روی شناخت خود تمرکز کنید. این طور که از صحبتهای شما برمیآید، به جای برخورد منطقی و عقلانی با موضوع، تنها از احساسات خود دستور گرفتهاید. به یاد داشته باشید در مرحله آشنایی باید بیشتر از منطق خود و کمتر از احساسات استفاده کنید. صرف نظر از اینکه شما خواهر بزرگتری دارید (که این مانعی برای ازدواج شما نیست) زمانی را تصور کنید که پس از آشنایی طولانی مدت به این نتیجه میرسیدید فردی که با وی ارتباط داشتهاید نمیتواند همراه خوبی در مسیر زندگیتان باشد، اگر هربار از این موضوع طوری به هم بریزید که عملکرد روزانه شما را نیز مختل کند دیگر زمانی را برای زندگی کردن نخواهید داشت؛ چرا که هربار لازم است زمانی طولانی را به غصه خوردن و پاسخ به چون و چراهای ذهنیتان اختصاص دهید.
در نهایت بهتر است بدانید نه تنها شما، بلکه کمتر کسی خواهد توانست فردی را که به وی علاقهمند شده است فراموش کند. این احساس را بشناسید، آن را بپذیرید و سعی کنید از آن به عنوان سکوی پرش استفاده کنید. ولی اجازه ندهید این مدت زمان بیش از حد طولانی شود. برای رهایی از احساس خشم نسبت به خانواده خود، پیش قدم شوید و سعی کنید اوضاع را سروسامان دهید. (سیمین قربانی - کارشناس ارشد مشاوره خانواده/خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد