امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قراردگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا در مراسم گرامیداشت روز پدافند هوایی که در دافوس برگزار شد، در خصوص توانمندیها و وظایف این قرارگاه اظهار داشت: یکی از وظایف ما رسیدگی به درخواست پناهندگی هواپیماهای خارجی که به کرات در ایران اتفاق میافتد و نمیدانیم چرا بمبگذارها و پناهندهها همیشه نصف شب به ایران میآیند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی با اشاره به هواپیمای اخیر نشانده شده در بندرعباس گفت: این هواپیما یک بوئینگ 737 بود که سیگنال نظامی میداد و ما بررسی کردیم این هواپیما با کد ایساف 04 در خاک افغانستان پرواز کرده بود و ماموریت نظامی انجام داده بود. لذا زمانی که قصد ورود را داشت به کمک سامانههای موشکی و راداری و جنگندههای ارتش آن را مجبور به فرود در بندرعباس کردیم.
وی افزود: در همین راستا خلبان این هواپیما مجبور شد بنویسد خطا کرده و با معرف جعلی قصد عبور داشته است. در این هواپیما 104 سرباز دختر و پسر ناتو و آمریکایی حضور داشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
اگه می خواستند حمله انتحاری بر علیه تاسیسات هسته ای كشور انجام بدن چی می شد. در واقعه طبس هم 3 تا c130 بودند كه پر از نیرو بود. اگه اینها می خواستند عملیات خرابكاری انجام بدن تكلیف چی بود. اتفاقا خیلی هم كارشون به جا بود .به نظر من این حركت 2 مسئله مهم رو برای اونها داشت : مسئله اول اینكه ما سیتم پدافندی بسیار هوشمندی داریم كه این هواپیما رو با نام اصلی خودش تونست رصد كنه و اما مسئله دوم كه به نظر من خیلی مهمتر هماهنگی نیروی هوایی ارتش كشورمون با نیروی پدافندی كشور مون هست كه مكمل یكدیگه هستند . اینا خیلی راحت می تونستن واقعیت رو بگن ، پس زمانی كه واقعیت گفته نمیشه با ید چنین برخوردی رو باهاشون كرد ، حالا می خاد هواپیما مسافر بری باشه با هر چیز دیگه .
از سربازهای وطنم تشكر می كنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.