در اختتامیه جشنواره رادیویی «قرآن، کتاب زندگی»

ضرغامی: استقبال میلیونی معجزه قرآنی است

مــراسم تجلیل از برگزیدگان چهاردهمین دوره طرح «قرآن، کتاب زندگی» در حالی برگزار شد که رئیس سازمان صدا و سیما استقبال میلیونی از این جشنواره را یکی از معجزات قرآن دانست.
کد خبر: ۷۱۰۹۷۷

به گزارش جام‌جم، رئیس سازمان صدا و سیما در مراسم اختتامیه طرح فراگیر «قرآن، کتاب زندگی» که به همت رادیو قرآن و در فرهنگسرای اندیشه با حضور استادان قرانی و مخاطبان رادیویی شرکت‌کننده در این طرح برگزار شد، ‌قرآن را فراگیرترین رسانه هدایتگر خواند که معجزه تاثیرگذاری آن دائمی وجاویدان است.

وی با اشاره به استقبال میلیونی مخاطبان از طرح فراگیر «قرآن، کتاب زندگی» که امسال با محوریت سوره مبارکه لقمان برگزار شد، گفت: باید قدردان خانواده‌هایی باشیم که از این ظرفیت‌ها بهره برده و فرزندان خود را با فرهنگ قرآنی تربیت می‌کنند.

رئیس رسانه ملی با تبیین آیه ششم از سوره لقمان افزود: اسلام در حالی که هرگونه آوازه‌خوانی و موسیقی را که منحرف‌کننده انسان از مسیر الهی باشد نهی کرده است،‌ اما راه را برای استفاده صحیح،‌ تاثیرگذار و متعالی در این عرصه باز گذاشته است.

ضرغامی با اشاره به فرهنگ جمع‌خوانی‌های گسترده قرآنی که توسط رسانه ملی رواج یافته، عنوان کرد: هدایت و تشویق مراجع بزرگوار تقلید باعث شد تا این پدیده امروز به صورت یکی از مناسک آیینی و تفکیک‌ناپذیر از هویت اجتماعی مردم درآید. رئیس رسانه ملی با بیان این‌که عرصه قرآن، ‌ادعیه و مناجات ظرفیتی عظیم و تاثیرگذار برای استفاده و هدایت مردم است، گفت: بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته، مردم علاقه‌مند شنیدن قرائت قاریان ایرانی هستند و در سال‌های اخیر استقبال مردم از قاریان ایرانی فاصله معنی‌داری با قاریان سایر کشورها از جمله مصر پیدا کرده است.

رویکرد رسانه ملی؛ قرآنی است

همچنین در این مراسم که همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه(س) برگزار می‌شد، معاون صدای جمهوری اسلامی با اشاره به رویکرد رسانه ملی مبنی بر پرداختن به موضوعات قرآنی و معارفی گفت: باید در جهت افزایش کمی و کیفی برنامه‌ها در این حوزه تلاش کنیم.

محمد‌حسین صوفی افزود: هدایت انسان‌ها مهم‌ترین هدف انبیای بوده و انبیای الهی همواره سعی بر دور نگه داشتن انسان‌ها از گمراهی، تباهی و اسارت شیطان و ارتقای جایگاه انسان داشتند. این اهداف در نهضت همه پیامبران بخصوص پیامبر عظیم و مکرم اسلام مطرح بوده چنانچه قرآن کریم محور هدایت بشر است، زیرا هدایت و معرفت در دریای بیکران قرآن نهفته است.وی پرداختن به معارف قرآنی را یکی از رویکردهای رسانه ملی ذکر کرد و گفت: از مهم‌ترین رویکردهای رسانه ملی رویکرد معارفی، قرآنی و افزایش کمی و کیفی برنامه‌ها در این حوزه است.

صوفی با اشاره به طرح فراگیر رادیو قرآن که امسال با توجه به سوره لقمان طر‌ح‌ریزی شده بود، افزود: این شبکه رادیویی هر سال یکی از سوره‌های قرآن را به عنوان سوره محوری معرفی می‌کند و امسال سوره مبارکه لقمان که سراسر پند و حکمت است، به عنوان محور طرح عرضه شده است.

وی برگزاری این مراسم در ابتدای ماه ذی‌القعده را که ماهی پربرکت و همزمان با تولد بزرگانی چون حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) است، به فال نیک گرفت و از آن به نیکی یاد کرد.

معاون صدای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی با اشاره به راه‌اندازی رادیو تلاوت عنوان کرد: یکی از کارهای خوب رسانه ملی در سال‌های اخیر، راه‌اندازی رادیو تلاوت است. این شبکه رادیویی راه‌اندازی شده تا قرآن بیش از پیش به خانه‌های مردم راه یابد و در آن تلاوت‌های ناب و زیبای ایرانی و مصری برای مخاطبان پخش می‌شود که از طریق موج FM و فرستنده دیجیتال قابل دریافت است.

در این مراسم، محمدحسین محمد‌زاده، مدیر رادیو قرآن این شبکه رادیویی را مولود اندیشه قرآنی رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: رادیو قرآن در حوزه‌های مختلف تلاوت، تفسیر و علوم و معارف، فعالیت‌های ارزنده و خوبی داشته و از سال 1377 که سراسری شد، به فضل الهی ارتباط خوبی با مخاطبان خود برقرار کرد.وی با اشاره به برگزاری طرح‌های فراگیر رادیو قرآن افزود: از سال 1380 طرح‌های فراگیر این شبکه به قصد غنی‌سازی اوقات فراغت خانواده‌ها با عنوان آیه‌های زندگی آغاز شد که در سال‌های اخیر با عنوان «قرآن، کتاب زندگی» سهم خوبی را در پر کردن و البته غنی‌سازی اوقات فراغت خانواده‌ها دارد.

محمد‌زاده درباره محوریت سوره «لقمان» در طرح امسال «قرآن، کتاب زندگی» عنوان کرد: امسال به دلیل دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرداختن به موضوع فرهنگ، همچنین تربیت ده میلیون حافظ قرآن سوره لقمان را برای این طرح انتخاب کردیم تا از این طریق بتوانیم سطح فرهنگ مردم و جامعه را ارتقا دهیم.

مدیر رادیو قرآن در پایان سخنانش درباره مخاطبان طرح قرآن، کتاب زندگی اظهار کرد: امسال دانش‌آموزان، فرهنگیان و دانشگاهیان در کنار عموم مردم، به عنوان مخاطبان طرح فراگیر رادیو قرآن شرکت داشتند و استقبال خوبی از این طرح به عمل آوردند.

برگزیدگان

در بخش کتبی این طرح، محمدمهدی ادیم، امیر باقیان و الهام کفیلی‌مقدم و در بخش پیامکی این طرح آمنه‌سادات قائمی، ملیحه رحمانی و غلامحسین واحدی به عنوان برگزیده معرفی و مورد قدردانی قرار گرفتند.

همچنین در بخش تدبر، زهرا حاج‌علیخانی، نسرین اکبری و زهرا اعزاز، در بخش شفاهی با موضوع حفظ، زهرا شهبازی، صدیقه شاکری و علی بختیاری و در بخش شفاهی با موضوع قرائت نیز علیرضا جلالی، میلاد یوسفی و محمدمهدی علیان به عنوان نفرات برتر معرفی و قدردانی شدند.همچنین در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره طرح فراگیر «قرآن، کتاب زندگی» پرویز، امیر و زینب عسکری و زهرا رسول‌راوندی به عنوان خانواده قرآنی شرکت‌کننده در طرح و از امیر‌حسین و محمد‌حسین غلام‌حسینی به عنوان دوقلو‌های قرآنی قدردانی شد.

امیر‌حسین هاشمی به عنوان کوچک‌ترین شرکت‌کننده در این طرح مورد قدردانی قرار گرفت و جوایزی به وی اهدا شد.

زهرا و مریم حاجی‌حسنی، فاطمه منتظری، فاطمه شورایی، مریم زارع، محدثه قرقچان، ناهید مرادبیگی و محدثه‌سادات‌ خامسی جایزه گروه برگزیده را دریافت کردند.

کارشناسان برتر این طرح نیز سیدمحسن موسوی‌پناه، مجید معارف و فاطمه سروی معرفی شدند.

طرح «قرآن، کتاب زندگی» از سی و یکم خرداد امسال به همت شبکه رادیویی قرآن و با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و با محوریت سوره لقمان برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها