کنایه جدید و جنجالی رونالدو علیه مسی

جام جم ورزشی: کریس رونالدو در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون "TVI" در مورد مسی، کنایه جنجالی و عجیبی را نثار ستاره آرژانتینی بارسا نمود.
کد خبر: ۷۱۰۸۳۸
کنایه جدید و جنجالی رونالدو علیه مسی

کریس رونالدو که شب گذشته به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته اروپا برگزیده شد؛در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون "TVI" در مورد مسی، کنایه جنجالی و عجیبی را نثار ستاره آرژانتینی بارسا نمود.

وی در مورد مسی گفت : "مردم فوتبالدوست جهان باهوش تر از این حرف ها هستند و خیلی از مسائل را می دانند. اگر بخواهم در مورد سوالی در مورد مسی جوابی به شما بدهم؛ نمی توانم با شما صادق باشم. اگر بخواهم همه حقایق را بگویم باید به زندان بروم"

رونالدو که این اظهارات را با خنده و شوخی وار بیان می کرد؛ به نوعی به 4 توپ طلای متوالی مسی طعنه زده و آنها را حاصل روابط پشت پرده یوفا و فیفا دانسته است.

آی اسپورت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها