کنایه قلعه‌نویی مقابل آپارتمان رحمتی

جام جم ورزشی: سرمربی استقلال برای شرکت در همایشی در حمایت از کودکان غزه از مقابل آپارتمان مهدی رحمتی رد شد.
کد خبر: ۷۰۴۷۶۸
کنایه قلعه‌نویی مقابل آپارتمان رحمتی

امیر قلعه نویی چند روز پیش و در حالی که سوار بر اتومبیل به سوی محل برگزاری همایشی در حمایت از کودکان غزه بود از مقابل برج محل سکونت دروازه بان فصل پیش تیمش رد شد.

بر اساس این گزارش، امیر قلعه نویی که ظاهرا از این موضوع اطلاع نداشت وقتی از سوی همراهانش در جریان این موضوع قرار گرفت که آپارتمان محل سکونت رحمتی کدام ساختمان است، به طعنه گفت: «من در این ساختمان رفقای زیادی دارم.»

ناگفته نماند کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی هم در همان ساختمانی سکونت دارد که مهدی رحمتی آنجاست و این احتمال داده می شود که منظور امیر قلعه نویی همان کسی بوده که جام جهانی را از مهدی رحمتی گرفت و با کنار گذاشتنش از اردوی تیم ملی او را در حسرت بازی در مسابقات ۲۰۱۴ برزیل گذاشت.(جام)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها