زندگی پلیس زن و همسران شهید به روایت فیلمنامه‌های تلویزیونی

فیلمنامه‌نویسان تلویزیون این روزها مشغول نگارش آثاری با موضوعات متنوع از جمله طلاق، زندگی همسران شهید، مسابقه تلویزیونی، پلیس‌ها و ماورایی هستند. این فیلمنامه‌ها قرار است در شبکه‌های مختلف تولید شوند.
کد خبر: ۷۰۴۲۱۱
زندگی پلیس زن و همسران شهید به روایت فیلمنامه‌های تلویزیونی

فرهاد توحیدی، فیلمنامه‌نویس درباره فعالیت اخیرش به جام‌جم گفت: از یک ماه قبل همراه با یک گروه تحقیق سریال تلویزیونی «دفترچه نوشین» را آغاز کرده‌ایم. محوریت این سریال طلاق و مشکلات اجتماعی است که افراد مختلف جامعه را دربرمی‌گیرد.

وی ادامه داد: این سریال با همکاری و مشارکت موسسه ناجی هنر تولید می‌شود و یک قصه پیوسته دارد. سریال دفترچه نوشین در 26 قسمت پنجاه دقیقه‌ای تولید و به احتمال زیاد از شبکه یک پخش خواهد شد. اکنون گروه تحقیق مشغول بررسی پرونده‌های حقوقی با موضوع طلاق است.توحیدی اشاره کرد: قصد داریم در این سریال از زاویه جدیدی به این موضوع نگاه کنیم. طبق برنامه‌ریزی تحقیقات دو ماه و نیم طول خواهد کشید و بعد از آن نگارش آغاز می‌شود. فیلمنامه این سریال را خودم می‌نویسم.

نوشتن اشک فرشته

سیدسعید رحمانی، فیلمنامه‌نویس با اشاره به فیلمنامه سریال «زخم» به کارگردانی مسعود آب‌پرور به جام‌جم گفت: نگارش فیلمنامه این سریال را تمام کردم و تصویربرداری آن از چهار ماه پیش آغاز شده است. با وجود این‌که نگارش به اتمام رسیده، اما هر روز سر صحنه می‌روم و هر بخش از قصه را که نیاز به تغییرات جزیی داشته باشد، انجام می‌دهم.

وی با اشاره به موضوع سریال گفت: این سریال اجتماعی ـ پلیسی است و غیرمستقیم به مشکلات عمومی زندگی مردم می‌پردازیم. قهرمان قصه ما یک خانم پلیس است که به عنوان پلیس مشاور در کلانتری مشغول به کار است و همین مساله باعث ورود او به زندگی مردم می‌شود.

این فیلمنامه‌نویس افزود: نگارش این سریال یک سال طول کشید. سفارش‌دهنده این کار هم نیروی انتظامی بود و هدف از تولید این سریال نشان دادن تیر و تفنگ نیست، بلکه یک کار اجتماعی است و ما در قالب درام به موضوعات ملتهب اجتماعی می‌پردازیم.

رحمانی درباره نگارش سریال «اشک فرشته» گفت: این سریال تلویزیونی را به سفارش معاونت سیما ویژه ماه رمضان می‌نویسم. تاکنون حدود پنج قسمت از نگارش این سریال تمام شده که در 30 قسمت چهل دقیقه‌ای تولید می‌شود. از چهار ماه پیش و همزمان با بازنویسی سریال زخم نگارش این سریال را آغاز کردم.

وی ادامه داد: امیدوارم تا پاییز نگارش 15 قسمت دیگر از این سریال تمام شود تا تولید شروع شود. قصه این سریال هم اجتماعی است که رگه‌های ماورایی هم دارد. این سریال یک داستان تازه در زمینه آثار ماورایی است که تاکنون مشابه آن در تلویزیون تولید نشده است.

این فیلمنامه‌نویس درباره انتخاب نام اشک فرشته گفت: طبق روایات و احادیث فرشته‌ها در دو جا برای بنده‌ها گریه می‌کنند. یک بار برای مومنانی که اسیر وسوسه می‌شوند و خطا می‌کنند و یک بار هم برای آدم‌های خوبی که در راه خدا تهمت‌های بسیاری می‌شنوند، اما صبور هستند. به همین دلیل با توجه به فضای قصه من هم این نام را انتخاب کردم.

فداکاری‌های همسر یک شهید

شعله شریعتی، دیگر فیلمنامه‌نویس تلویزیون با اشاره به نگارش سریال تلویزیونی جاده چالوس به جام‌جم گفت: از آبان سال گذشته نگارش سریال جاده چالوس را به شکل جدی آغاز کردم که در 26 قسمت برای شبکه تهران تولید می‌شود. تصویربرداری این سریال از چندی پیش شروع شده و همزمان با ضبط مشغول نگارش هستم و سکانس‌های پایانی را می‌نویسم.

وی ادامه داد: طرح اولیه این سریال را شبکه تهران داد، اما طرح نیاز به بازنویسی داشت، به همین دلیل قرار شد با یک دیدگاه جدید و با رویکرد طنز این سریال را بنویسم. با توجه به این‌که بیشتر کارهایم ملودرام و جدی است، به همین دلیل خودم هم راغب بودم که کار طنز بنویسم. فیلمنامه جاده چالوس را همراه با اعظم بهروز می‌نویسم.

شریعتی درباره نگارش سریال شکوه یک زندگی گفت: این سریال به تهیه‌کنندگی امیرعباس کنی و کارگردانی داریوش یاری قرار است ساخته شود. فیلمنامه شکوه یک زندگی را همراه با اعظم بهروز برای شبکه دو می‌نویسم. سریال شکوه یک زندگی برخلاف سریال جاده چالوس که رویکرد طنز دارد، کاملا درام و جدی است و داستان زندگی همسر یک شهید را از زمانی که شوهرش مفقود شده و او 12 سال منتظر بازگشتش می‌ماند روایت می‌کند. او هفت فرزند دارد و به تنهایی فرزندانش را بزرگ می‌کند.

وی ادامه داد: این سریال برداشت آزاد از زندگی واقعی شکوفه ابراهیمی است که نشان ایثار از رئیس‌جمهور گرفته است. تا آنجایی که بتوانیم به زندگی او در قصه وفادار هستیم، اما برای بار دراماتیک قصه و سینمایی کردن کار مواردی را اضافه می‌کنیم. شکوفه ابراهیمی سمبل زنان صبوری است که در سال‌های دفاع مقدس حضور داشتند.

این فیلمنامه‌نویس درباره تحقیق این سریال گفت: با توجه به ابعاد مختلف قصه نیاز به تحقیقات گسترده‌ای داشتیم، به همین دلیل از دو سال پیش تحقیقات شروع شد. البته با توجه به بودجه سریال نمی‌توانیم به تعدادی از عملیات‌ها به شکل کامل بپردازیم و جسته و گریخته به این ماجرا می‌پردازیم.شریعتی عنوان کرد: در این سریال 13 قسمتی نگاه عمیقی به زنان خواهیم داشت. در سریال‌های تلویزیون کمتر به سراغ زنانی رفته‌ایم که در سال‌های دفاع مقدس نقش بسزایی داشتند. در این سریال نگاه کلیشه‌ای به زندگی آنان نخواهیم داشت و به واقعیت‌های زندگی آنها بیشتر توجه داریم.

فریدون فرهودی، فیلمنامه‌نویس هم با اشاره به تمام شدن نگارش سریال دایره خوشبختی گفت: داستان این سریال درباره یک مسابقه تلویزیونی است. فیلمنامه این سریال را همراه با علیرضا طاهری نوشتم و نگارش هم تمام شده و برای تولید در اختیار شبکه یک قرار دادیم. این سریال در 25 قسمت چهل دقیقه‌ای تولید خواهد شد. (جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها