
به گزارش جام جم ورزشی، مسئولان پرسپولیس پس از قطعی شدن جدایی جلال حسینی مذاکراتی برای جذب اومانا مدافع تیم ملی کاستاریکا در جام جهانی انجام دادند.
طبق اعلام پرسپولیسی ها قرار بود وی دوشنبه به تهران سفر کند که کمی بعد صحبت از سه شنبه شد و در نهایت از چهارشنبه به عنوان روز ورود وی نام برده شد اما با این حال اومانا به ایران نیامد.
مسئولان پرسپولیس تاکید کرده اند وی در هفته آینده به تهران سفر می کند و مدعی شده اند که با شخص وی مذاکره کرده اند اما این در حالی است که مذاکرات از سوی یک مدیربرنامه ایرانی با مدیر برنامه های اومانا انجام شده و فعلا هم نتیجه نداشته است.
اومانا که پیش از این پیشنهاد فولاد را به بهانه بازی در اروپا رد کرد همچنان امیدوار است که پیشنهاد خوبی نصیبش شود و تا آخرین لحظه منتظر خواهد ماند و به نظر می رسد پرسپولیس، گزینه آخر وی است. (نامه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم