
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هامر، راننده یک کامیون در جاده ای نزدیک شهر تیانجین چین در حال حمل تیرهای بتنی برای یک ساختمان در دست ساخت، بود. او تیرهای بتنی را به خوبی مهار نکرده بود و در یک سراشیبی تعدادی از تیرها از قسمت بار سرنگون می شوند.
راننده دستپاچه شده و برای جلوگیری از سقوط بقیه محموله ناگهان ترمز می کند. ترمز ناگهانی موجب می شود تا تیرهای بتنی از قسمت بار به جلو لغزیده و کابین راننده را در هم بکوبند. راننده در یک واکنش ناخودآگاه به کف کابین می لغزد.
این واکنش آنی از مرگ دردناک راننده و له شدن سر و بالا تنه اش به وسیله تیرهای سنگین جلوگیری می کند.
در این صحنه که از سوی دوربین های امنیتی ثبت شده است می توان نجات معجزه آسای راننده و خروج صحیح و سالم او را از کابین درهم کوفته شده کامیون مشاهده کرد.
فیلم را ببینیم. بهرام افتخاری / جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛