بوکوحرام، جاسوس استخدام می کند

گروه تروریستی بوکوحرام زنان را برای جاسوسی برای حملات خود به خدمت می گیرد.
کد خبر: ۶۹۷۰۶۰
بوکوحرام، جاسوس استخدام می کند

دولت نیجریه بر این باور است که این گروه شورشی، زنان را به عنوان خبرچین و جاسوس برای حملات خود استخدام می کند.

ارتش نیجریه به تازگی با صدور بیانیه ای از بازداشت سه زن که گفته شد اعضای شاخه زنان بوکوحرام بودند، خبر داد.

در بیانیه ارتش نیجریه آمده است: اطلاعات نشان می دهد که این سه فرد مظنون ماموریت داشتند تعدادی را در گروه زنان به خدمت گیرند و همچنین برای بوکوحرام جاسوسی کنند.

در همین حال، یک مقام امنیتی که خواست نامش فاش نشود، گفت: اطلاعات حاکی از درماندگی گروه بوکوحرام است.

وی افزود: برخی از آنها به دلیل زندگی در اردوگاه ها، همسران و فرزندان خود را به مدت بیش از دو سال ندیده اند، از اینرو از روی استیصال به دنبال زنانی هستند که با آنها بمانند و برایشان آشپزی کنند.

این مقام امنیتی گفت: به برخی از این زنان آموزش داده می شود تا اقداماتی چون جاسوسی از مناطق هدف و حفظ و انتقال سلاح برای نیروهای بوکوحرام را انجام دهند یا دست به حملات انتحاری زنند.

بوکوحرام از ژوئیه 2009 زمانی که اولین حمله خود در شهر مایدوگوری را به انجام رساند که در نتیجه آن بیش از 300 نفر کشته شدند، با زنان همکاری داشته است.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها