جام جم سرا: بر اساس یک بدعت تازه، برخی از افرادی که اموالشان از مرز میلیارد می گذرد اقدام به برگزاری مراسمی با عنوان جشن میلیاردی کرده و در این مراسم با صرف هزینه های زیاد، یک کالای لوکس از جمله خودرو را به آتش می کشند.
به نقل از ستاره ها، این مراسم بیشتر مربوط به شهرهای بزرگ و مناطق خاصی از کشور است اما جالب است بدانید چند روز قبل این مراسم در یکی از محروم ترین شهرستان های استان لرستان برگزار شد.
در این مراسم شخصی که بنا داشت جشن ده میلیاردی خود را بگیرد، با آتش زدن یک خودرو زانتیا، دارایی خود را به رخ مردم فقیر و مظلوم روستا کشاند.
به گزارش سفیر افلاک، با این که این شخص اموال خود را از چه راهی کسب کرده کاری نداریم و امیدواریم که وی اموالش را از راه حلال به دست آورده باشد، اما ای کاش به جای آتش زدن خودروی 50 میلیون تومانی و صرف هزینه چند صد میلیون تومانی برای این جشن، وی این هزینه را برای حل مشکلات آب روستای خود صرف می کرد.
گزارش خبرنگار جام جم سرا حاکی است نشریه «لور» با درج خبر یادشده، چنین رفتاری را در میان مردم لر، مانور اشرافیت در لرستان خوانده و نوشته است: «همین را کم داشتیم جشن میلیاردرشدن! هنوز در شوک برپایی جشن طلاق بودیم که ناگهان باخبر شدیم عده ای بدعتی تازه به پا کرده و بعد از انکه ثروتشان از مرز میلیارد گذشته جشنی برای میلیاردر شدن خود راه انداختند وجلوی چشم همنوعان محروم خود مراسم زانتیاسوزی راه بیاندازند!»
نام فرد یا روستای یادشده در هیچ یک از منابع مذکور نقل نشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
متاسفانه برخی قانون گذاران و حتی افراد سیتسم قضا با دخالت سیستم های نظارتی برای كشف موارد سوء استفاده مالی مخالف هستند و آنرا دخالت در امور شخصی افراد می دانند این در حالی است كه بدون نظارت بر حساب های بانكی كه در تمام دنیا مرسوم است نمی توان به مواردی همچون پول های كثیف یا اقداماتی كه برای قانونی كردن این ثروتهای نامشروع انجام می شود پی برد
متاسفانه بانكها فقط به جمع كردن سپرده های مردم اقدام می كنند و هیچ همكاریی برای كشف پولشویی و پول های نامشروع انجام نمی دهند و تا وقتی كه قوانین محكم و قابل اجرا برای ملزم كردن بانكها جهت كنترل ثروتهای نامشروع تدوین نشود نباید به آینده اقتصادی كشور امید داشت.