جام جم سرا: دکتر فرهاد اقطار با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه در گذشته سامانه ای جامع و آماری برای بررسی آسیبهای اجتماعی در کشور وجود نداشت و برهمین اساس امکان برنامه ریزی و سیاستگذاری دقیقی برای این مشکلات نبود و به همین دلیل از سال قبل سامانه آسیبهای اجتماعی با رویکرد عوامل محافظت کننده و خطرساز از سوی سازمان بهزیستی راه اندازی شد.
وی از رصد آسیبهای اجتماعی طی چند مرحله خبر داد و گفت: در این مرحله رصد آسیبهای اجتماعی براساس پژوهشهایی که از فرد بدست آمده انجام و مشخص شد که طلاق، فساد اخلاقی، اعتیاد، روابط خارج از سطوح خانواده و کودکان کار و خیابان مهمترین آسیبهایی مطرح شده در میان خانواده هستند.
مدیرکل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: فقر، میزان تحصیلات، داشتن سرپرست و یا نبود پدر در خانواده و... از جمله فاکتورهایی بود که در این پژوهش مورد تاکید قرار گرفتند.
به گفته اقطار، براساس بیشترین آسیبهای عنوان شده سیاستگذاری و برنامه ریزی و همچنین متناسب با آنها اجرا می شود.
وی همچنین از اجرای سراسری این طرح در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: رصد آسیبهای اجتماعی و عوامل محافظت کننده و خطر ساز امسال در تمامی استانهای مختلف کشور اجرایی می شود و براساس آسیبهای موجود در هر استان و منطقه خاص مسئولین برنامه ریزی می کنند.
این مسئول در سازمان بهزیستی گفت: هر منطقه ای آسیبهای خاص خود را دارد به همین دلیل شناسایی آنها به تفکیک در سیاستگذاریها نقش مهمی ایفا می کنند و البته هزینه مورد نیاز برای اجرا نیز تامین و مشکلی ایجاد نخواهد شد(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت