حمله فیس بوکی کاربران ایرانی به ستاره ایتالیا + عکس

کد خبر: ۶۷۹۲۱۸
حمله فیس بوکی کاربران ایرانی به ستاره ایتالیا + عکس

دیشب پس از اولین دیدار ایران و ایتالیا در لیگ جهانی 2014 که به برد 3 بر 0 ایتالیا منجر شد، ایوان زایتسف ستاره پشت خط زن تیم ملی والیبال ایتالیا توسط کاربران ایرانی بار دیگر مورد لطف قرار گرفت!

به گزارش تحریریه ایروالی جام جم ورزشی، بیش از هزار ایرانی در صفحه ی فیس بوک این ستاره جنجالی ایتالیا با کامنت های توهین آمیز او را مورد خطاب قرار دادند. این دومین بار است که زایتسف مورد هجوم کاربران ایرانی قرار می گیرد. سال گذشته کلیتون استنلی ستاره تیم ملی والیبال آمریکا و مسی ستاره تیم ملی فوتبال آرژانتین نیز با توهین ایرانیان مواجه شده بودند. زایتسف نیز از این اتفاقات جان سالم به در نبرد و پس از بازی دوم ایتالیا مقابل ایران در لیگ جهانی 2013 در جواب به توهین ها در رسانه های معتبر اروپایی گفت: ''متاسفم از این که بزرگترین تفریح ایرانی ها توهین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها