بالوتلی: به خاطر رنگ پوستم به من توهین می کنند

مهاجم جنجالی تیم ملی فوتبال ایتالیا می گوید اگر رنگ پوستش سیاه نبود کمتر از او انتقاد می شد و به او احترام بیشتری می گذاشتند.
کد خبر: ۶۷۸۲۵۱
بالوتلی: به خاطر رنگ پوستم به من توهین می کنند

سایت جام جم ورزشی - ماریو بالوتلی در گفت و گوی اخیرش از نژادپرستی در فوتبال ایتالیا انتقاد کرده است. وی در این باره گفت: هنوز هم احمق هایی پیدا می شوند که تو را به دلیل رنگ پوستت دوست نداشته باشند و به تو توهین کنند. یکی از دلایلی که باعث شده من با حجم گسترده ای از انتقادات روبرو شوم این است رنگ پوستم تیره است. اگر سفید پوست بودم من را خیلی بیشتر دوست داشتند و کمتر از من انتقاد می کردند.

این مهاجم جنجالی تیم ملی فوتبال ایتالیا یادآور شد: من در زندگی ام اشتباهاتی را مرتکب شده ام و همیشه تاوان این اشتباهات را پس داده ام اما گاهی اوقات به دلیل این اشتباهات بیش از اندازه مورد انتقاد قرار می گیرم. این چیزی نیست جز نژاد پرستی. متاسفانه نژاد پرستی هنوز در جامعه ایتالیایی وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها