روغن زیتون و سالاد، راز موفقیت رژیم غذایی مدیترانه ای

پژوهشگران می گویند:دلیل سلامت رژیم غذایی مدیترانه ای، روغن زیتون و سالاد مرکب از سبزیجات تازه است.
کد خبر: ۶۷۶۸۹۱
روغن زیتون و سالاد، راز موفقیت رژیم غذایی مدیترانه ای

پژوهشگران معتقدند که ترکیب روغن زیتون و سالاد در دستگاه گوارش، نیترو اسید چرب تولید می کند که باعث کاهش فشار خون می شود.

پژوهشگران می گویند که ترکیب میوه های روغنی مثل بادام، گردو و فندق و همینطور آووکادو با سبزیجات نیز نتیجه مشابهی دارد.

رژیم غذایی مدیترانه ای از مدتها پیش به عنوان یک رژیم غذایی سالم معرفی شده است که در بهبود سلامت عمومی و به ویژه سلامت قلب نقش مهمی ایفا می کند.

رژیم غذایی مدیترانه ای حجم زیادی از سبزیجات تازه، میوه، غلات سبوس دار، روغن زیتون و میوه های روغنی مانند گردو و بادام را شامل می شود و به جای استفاده افراطی از گوشت قرمز، چربی حیوانی و کره معمولا در آن گوشت مرغ و آبزیان مصرف می شود.

پروفسور «فیلیپ ایتن» و همکارانش در دانشگاه های لندن و کالیفرنیا معتقدند که ترکیب عناصر گوناگون این رژیم غذایی نیترو اسید چرب تولید می کند.

به گفته محققان، در رژیم غذایی مدیترانه ای هم چربی وجود دارد و هم نیترات که پس از ترکیب شدن با یکدیگر نیترو اسید چرب را تولید می کنند.

این ترکیب در حقیقت یک سیستم حفاظتی طبیعی برای بدن است و اگر بتوانیم در این زمینه تحقیقات بیشتری انجام دهیم شاید بتوان از همین ترکیب شیمیایی طبیعی داروهایی برای فشار خون و پیشگیری از امراض قلبی تولید کرد.

این آزمایش ها بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است و در آینده نزدیک قرار است آزمایش های مشابهی در مورد انسان نیز انجام شود.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها