به دنبال اعلام ائتلاف زلمای رسول با عبدالله عبدالله

شانس عبدالله در افغانستان بالا گرفت

زلمای رسول یکی از نامزدهای ریاست جمهوری افغانستان که در دور اول انتخابات افغانستان در جایگاه سوم قرار گرفت، روز گذشته حمایت خود را از عبدالله عبدالله، پیشتاز دور اول این انتخابات اعلام کرد. رسول براساس نتایج اولیه 11.48 درصد آرا، معادل 759 هزار و 540 رای را در دور نخست انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان به خود اختصاص داد. به اعتقاد ناظران با پیوستن زلمای رسول و گل آغا شیرزی به عبدالله، شانس پیروزی او به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.
کد خبر: ۶۷۲۷۵۱

به گزارش فارس، رسول روز گذشته در یک نشست خبری در کابل برای رفتن به دور دوم این انتخابات در کنار عبدالله عبدالله، پیشتاز دور اول این انتخابات ایستاد و به صورت رسمی حمایت خود را از تیم «اصلاحات و همگرایی» به رهبری عبدالله عبدالله اعلام کرد. رسول در دور نخست انتخابات رهبری تیم انتخاباتی«اعتدال، برابری و سازندگی» را بر عهده داشت.

این نامزد ریاست‌جمهوری در نشست خبری که با هدف اعلام حمایت وی از تیم انتخاباتی به رهبری عبدالله عبدالله برگزار شده بود، به برخی از دلایل حمایت خود اشاره کرد. وی با اشاره به این‌که از زمانی که عبدالله عبدالله عهده‎دار وزارت امور خارجه افغانستان بود، وی به عنوان رئیس شورای امنیت افغانستان انجام وظیفه می‎کرده است، افزود: از آن زمان تاکنون همدیگر را می‎شناختیم و رابطه و رفاقت داشتیم و اینک با توجه به شناخت عمیقی که از عبدالله دارم، وی را شایسته رهبری دولت آینده افغانستان دانسته و مورد حمایت قاطع خود قرار می‎دهم. پیشگیری از قومی‎شدن دور دوم انتخابات افغانستان، یکی دیگر از دلایلی بود که زلمای رسول برای این اعلام حمایت خود برشمرد. زلمای رسول در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به این‌که تیم انتخاباتی به رهبری وی در دور اول توانست با کسب آرای قابل ملاحظه‎ای از مردم افغانستان در جایگاه سوم بایستد، اظهار کرد: جهتگیری تیم اعتدال، برابری و سازندگی به رهبری وی به عنوان یکی از تیم‎های مورد اعتماد مردم در دور دوم در جهت‎دهی آرا به نفع یکی از کاندیداهای پیشتاز، تعیین‎کننده خواهد بود.

پیش از این نیز، گل آغا شیرزی دیگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان که بر اساس نتایج مقدماتی انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور بیش از یکصد هزار رای، معادل 1.61 درصد آرا را به خود اختصاص داده بود، حمایت خود را از عبدالله عبدالله اعلام کرد. عبدالله عبدالله نیز در نشست خبری دیروز خود با زلمای رسول گفت ما سه تیم انتخاباتی نیستیم بلکه یک تیم خواهیم بود و در راستای وحدت و آبادانی افغانستان تلاش خواهیم کرد.

تحلیلگران می‌گویند اعلام حمایت زلمای رسول ممکن است این امکان را برای عبدالله عبدالله فراهم کند که بتواند آرای‌ بخشی از رای‌دهندگان پشتون را بویژه در جنوب افغانستان به خود جلب کند؛ این دقیقا همان ‌منطقه‌ای است که عبدالله عبدالله بدترین آمار را در آنجا کسب کرده است.

در خبر دیگری مربوط به افغانستان، مسئولان امنیتی ولایت «قندهار» در جنوب این کشور از کشته و زخمی شدن 26 غیرنظامی بر اثر انفجار بمب در این ولایت خبر دادند. ضیا درانی، سخنگوی فرماندهی امنیتی ولایت قندهار در جنوب افغانستان در گفت‌وگو با رسانه‎ها اظهار کرد، بر اثر انفجار بمب جاسازی شده در یک خودرو چهار غیرنظامی کشته و 22 نفر دیگر زخمی شدند. وی افزود، افراد کشته شده در این انفجار غیرنظامی هستند. به گفته درانی، چهار کودک و یک زن در میان زخمی‌های این حادثه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها