شبکه المیادین در خبری فوری همچنین گزارش داد، "ابو دجانه" مفتی شرعی گروه تروریستی جبهه النصره در درگیری با گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام در مرکده به قتل رسیده است.
گزارش های منتشر شده در رسانه های حاکی است که گروههای تروریستی به شدت درگیر و تلفات سنگینی را به یکدیگر وارد کرده اند.گروه تروریستی داعش نیز همچنان جنایت های خود علیه شهروندان را ادامه می دهد.
در همین حال دفتر مطبوعاتی گروه "احرار الشام" وابسته به گروه تروریستی موسوم به "جبهه اسلامی" اعلام کرد، 25 تن از اعضای گروه تروریستی داعش در درگیری با گروه موسوم به ارتش آزاد در ریف دیر الزور به هلاکت رسیده اند.
فعالان نیز در شبکه فیسبوک اعلام کردند، 13 تن از اعضای داعش نیز بر اثر انفجار در یکی از مقرهای آنان در شهر "تل ابیض" واقع در ریف رقه به هلاکت رسیده اند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد