
بعد از تعطیلات نوروزی حجتالاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات و محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در ساختمان ولنجک با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار نوروزی مصلحی ضمن انتقاد از رویه رئیس جمهور در حمایت از رحیم مشایی صحبتهای صریحی در این باره با احمدینژاد مطرح کرده است.
وزیر سابق اطلاعات ضمن تایید این خبر درباره بخشی از جزئیات ملاقاتش با احمدی نژاد در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: «ما بالاخره با احمدینژاد رفیق بودیم و من قبل و بعد از عید به او سر زدم و با وی صحبت کردم؛ یکی از حرفهایم این بود که مرید و مریدبازی هم حدی دارد و مشایی هر مقام معنوی هم که دارد وی را در پستو بگذارید اما احمدینژاد همان حرف همیشگی که مشایی یعنی من و من یعنی مشایی را تحویلم داد.»
وزیر سابق اطلاعات همچنین در پاسخ به این سوال که آیا احمدینژاد برای انتخابات آینده برنامهای دارد یا خیر گفت: اطلاعی ندارم.
مصلحی در این مصاحبه به بازخوانی رهبری خاتمی در فتنه 88 و نقشآفرینی سرویسهای اطلاعاتی در این زمینه پرداخت و تاکید کرد: اصلاحطلبان با تنزل دادن فتنه به یک جنجال سیاسی درصدد بازگشت بدون هزینه هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛
روحانیتونم اومد. مردم برای رفته ها اینقدر خودتونو درگیر نكنین .الان روحانی رو نقد كنین