دکتر محمدهادی حیدرزاده در گفتوگو با ایسنا گفت: در پی حادثه مرگ حدود 2 میلیون قطعه ماهی در سد فشافویه استان تهران سریعا جلسهای با حضور مسوولان محیط زیست شهرستانهای ری و اسلامشهر تشکیل و تیمی کارشناسی مسوول بررسی علل این حادثه شد.
به گفته وی این تیم علاوه بر نمونهبرداری از آب منطقه و ورودیهای سد فشافویه، نسبت به انتقال نمونههای ماهیهای مرده به آزمایشگاه مرجع اقدام کرده است.
مدیرکل محیط زیست استان تهران گفت: همچنین روز یکشنبه نیز جلسهای با حضور فرمانداران اسلامشهر و شهر ری، روسای ادرات محیط زیست این دو شهرستان و مسوولان آب و فاضلاب و سایر مسوولان محلی برای بررسی موضوع برگزار میشود.
وی از برخورد با عاملان این حادثه خبر داد و گفت: اداره کل محیط زیست استان تهران پس از مشخص شدن علت قطعی مرگ ماهیان با عاملان آن بدون هیچ اغماضی برخورد میکند.
همچنین بنا به گفته مهندس محسن شوکتی رییس اداره محیط زیست شهرستان ری از بهمن ماه سال گذشته مکاتبه ای با اداره کل محیط زیست استان تهران در خصوص ورود فاضلاب خام شهرک مسکونی واوان به سد فشافویه صورت گرفت افزود: این شهرک پیش از این فاضلاب خام را با کانال آبی مخلوط و پس از آن وارد دریاچه شهرک سینمایی دفاع مقدس و سپس سد فشافویه می کرد که اخیرا با قطع این کانال آب، فاضلاب خام به طور مستقیم وارد این سد شد که باعث افزایش شدید آلودگی و ایجاد فاجعه زیست محیطی در منطقه شده است.
وی با اشاره به اینکه سد فشافویه برای آب آشامیدنی دام، کشاورزی و پرورش ماهی مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: در عین حال چاه های آب شرب هم در اطراف این سد وجود دارد که قطعا آلودگی آب این سد می تواند بر آب شرب این منطقه تاثیر منفی بگذارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد