۶ توصیه تغذیه‌ای برای رشد و تقویت مو‌

تغذیه، عامل اصلی رشد و تقویت مو‌ها به شمار می‌رود. مصرف رژیم غذایی غنی از مواد مغذی مورد نیاز نیز برای رسیدن به چنین خواستی لازم و ضروری است. ۶ توصیه تغذیه‌ای را برای رشد بهتر مو‌هایتان در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۶۶۵۷۳۹
۶ توصیه تغذیه‌ای برای رشد و تقویت مو‌

جام جم سرا:
برای رشد سالم مو‌ها به ویتامین‌های گروه B مخصوصا بیوتین، B۶، B۱۲ و B۹ نیاز است. علاوه بر این‌ها پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های مفید نیز موثرند.
به نقل از رشد، مواد غذایی سالم برای سلامت مو‌ها عبارتند از:

۱) غذاهای پروتئینی
بهترین منابع پروتئین رژیمی عبارتند از گوشت‌های کم چرب، مرغ، ماهی، تخم مرغ، فرآورده‌های لبنی، سویا، آجیل‌ها و دانه‌ها. حداقل ۱۵ درصد کالری روزانهٔ شما باید از غذاهای غنی از پروتئین تأمین شود.

۲) کربوهیدرات‌های مفید
کربوهیدرات‌ها منبع اصلی انرژی هستند و به رشد بافت‌های بدن کمک می‌کنند که البته رشد مو‌ها را نیز شامل می‌شود. کربوهیدرات‌ها منبع مهم ویتامین‌های گروه B نیز هستند که برای سلامت مو‌ها حیاتی هستند. به جای مصرف کربوهیدرات‌هایی چون شکر و آرد سفید، تأکیدتان به مصرف سبزیجات، میوه‌ها، دانه‌های کامل و سیب زمینی‌ها باشد. توصیه شده است که ۵۵ تا ۶۰ درصد کالری روزانه‌تان را از کربوهیدرات‌هایی که در این غذا‌ها یافت می‌شود، دریافت نمایید.

۳) چربی‌های لازم
چربی در تولید انرژی به کار گرفته می‌شود و می‌تواند هم در منابع غذایی گیاهی و هم منابع حیوانی یافت شود. بدن شما و همچنین مو‌هایتان به مقادیر کافی چربی برای حفظ سلامتی نیاز دارد. چربی‌ها باید از مخلوطی از منابع گیاهی و حیوانی کم چرب به دست آیند. به طور کلی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کالری روزانهٔ شما باید از این منابع حاصل شود.

۴) بیوتین مصرف کنید
کمبود بیوتین (ویتامین H)، دلیل عمدهٔ ریزش مو است. بیوتین در تخم مرغ، گل کلم، جگر گاو، قارچ‌ها، ماهی سالمون، اسفناج، سینهٔ مرغ، پنیر، مخمر آبجو و آجیل‌ها یافت می‌شود. بدن به طور طبیعی مقدار کمی بیوتین تولید می‌کند که عمدتاً کمبود خفیف بیوتین را بی‌اثر می‌کند.

۵) B۶ و B۱۲
ویتامین ۶ B و ۱۲ B برای رشد سالم مو‌ها ضروری هستند و باید در یک رژیم غذایی سالم و متعادل وجود داشته باشند. غذاهای غنی از ویتامین ۶ B عبارتند از اسفناج، فلفل دلمه‌ای و برگ شلغم.
ویتامین ۱۲ B نیز درمواد غذایی‌ای چون جگر، پنیر، تخم مرغ کامل، گوشت گاو، مرغ، گوشت گوسفند، ماهی، شیر و ماست یافت می‌شود.

۶) فولیک اسید
غذاهای غنی از اسید فولیک باید به عنوان بخشی از برنامهٔ غذایی شما هر روز مصرف شوند. این غذا‌ها عبارتند از: دل و جگر و قلوه و سنگدان مرغ، سفیدهٔ تخم مرغ، حبوبات، بادام و آجیل‌ها.
کربوهیدرات‌هایی که دارای اسید فولیک هستند عبارتند از نان‌های تهیه شده از غلات کامل (نان سبوس دار) سیب زمینی و سیب زمینی شیرین. میوه‌ها و سبزیجات حاوی اسید فولیک شامل اسفناج، چغندر، بروکلی، کلم بروکسل، مارچوبه، کلم، هلو، پرتقال و موز‌ها هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

امین شجاعی، کارگردان و تهیه‌کننده مینی‌سریال «دم زندگی» در گفت‌وگو با «جام‌جم» از شیرینی‌های تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت

دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

نیازمندی ها