ارزیابی 4000 ساعت برنامه نمایشی در جشنواره تولیدات مراکز استانی

جوانان هنرمند، خلاق و توانمند استانی در سال های اخیر ثابت کردند می توانند منشا تحول در تولیدات مراکز استان ها باشند.
کد خبر: ۶۶۴۹۰۶
ارزیابی 4000 ساعت برنامه نمایشی در جشنواره تولیدات مراکز استانی

کیومرث طهماسبی در جمع هیات داوران برنامه های تلویزیونی هجدهمین جشنواره تولیدات مراکز استانی با اشاره به اینکه آمار و ارقام در حوزه های فرهنگی نمی تواندعامل تعیین کننده و پیشرفت باشد تاکید کرد: آنچه در این حوزه مهم و قابل تامل است،قدرت اثرگذاری محصول فرهنگی است.

وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که همیشه برنامه های پرهزینه در ساختارهای مرسوم برنامه سازی مورد توجه مخاطبان نیست بلکه در بسیاری از مواقع معلوم شده است برنامه های کوتاه ولی مورد نیاز مخاطب با اقبال بسیار گسترده مخاطبان روبرو بوده است.

معاون امور استان ها رسانه ملی با اشاره به توجه جدی به ساختار های نمایشی در کنار پرداختن به تولیدات در همه ساختارهای برنامه سازی گفت: در سال های اخیر برای حمایت از برنامه سازان و شناسایی استعدادهای جوان تلاش کردیم که هر سال به یک ساختار برنامه ای توجه جدی شود،همین موضوع موجب ایجاد نهضت های تولیدی در ساختارهای مستند،پویانمایی،موسیقی- تصویر،فیلم های تلویزیونی و سریال سازی در مراکز استانی شد که به واسطه همین هدایت گری استعدادهای فراوانی به حوزه های فرهنگی و هنری کشور معرفی شدند.

طهماسبی افزود:امروز تولیدات تاثیرگذار جوانان بوشهری،ایلامی،یاسوجی و سایر استان های کشور به ترازی رسیده است که علاوه بر جلب رضایت مخاطبان،به عنوان نمایندگان شایسته رسانه ملی در جشنواره های تراز اول داخلی و خارجی مورد توجه کارشناسان و منتقدان قرار گرفته و جوایز بخش های اصلی را از آن خود می کنند.

وی با اشاره به گردآوری مجموعه های برگزیده از تولیدات ممتاز استانی در سال های اخیر گفت: اکنون با انتشار مجموعه های صداثری مستند با عنوان نگارستان (1) و (2) فیلم های تلویزیونی با عنوان نمافیلم ،موسیقی – تصویر با عناوین پیک آشنای(1) و(2) و همچنین مجموعه های خدمت،ایران،آیین زندگی و ... یادگاری ارزشمند از تولیدات استانی در سیمای رسانه ملی باقی مانده است.

در این نشست رئیس مرکز سیمای استان ها با ارائه گزارشی از میزان تولیدات سیما در استان ها گفت: از جشنواره هفدهم در سال 1388 تا کنون 5249 عنوان برنامه شامل بیش از 4000 ساعت انواع برنامه های نمایشی و بیش از 8500 ساعت برنامه های مختلف ترکیبی تلویزیونی مراکز در جلسات ارزیابی مرکز سیمای استان ها ارزیابی شده است.

عمران حیدری با اشاره به توجه به ویژگی بومی و محلی در تولید برنامه های مراکز افزود: توجه به این ویژگی باعث شده است علاوه بر جلب رضایت مخاطبان این تولیدات در جشنواره های ملی و بین المللی حضوری موفق و موثری داشته باشند.

وی با اشاره به رشد کیفی تولید سیمای استان ها با توجه به ارزیابی انجام شده در 4 سال گذشته در مورد چگونگی انتخاب آثار راه یافته به جشنواره تولیدات مراکز گفت: امسال چهارگروه از کارشناسان برنامه های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره را در ساختارهای مختلف داوری می کنند.

بنابراین گزارش در پایان این نشست معاون امور استان های سازمان احکام داوران بخش سیمای هیجدهمین جشنواره تولیدات مراکز استان ها را به آنان ابلاغ کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها