جام جم سرا: محمد هاشمی، مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو گفت: به لحاظ ارتقای سلامت و اینکه بتوان کمبود ید را در کشور جبران کرد به آن ید اضافه می کنند و همان طور که بر همه تقریباً روشن است این ید برای پیشگیری از گواتر موثر است.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، حدود ۱۰ سال است که وزارت بهداشت،غنی سازی نمک را بباید انجام می دهد در مطالعات اخیری که از طرف سازمان غذا و دارو انجام شده است نیز اکثر نمکهای مورد آزمون دارای ید کافی بوده اند ولی متأسفانه در سطح عرضه، محصولاتی رویت شده اند که فاقد مجوز بودند. این نمکها از نوع کوبشی هستند و برخی از این نشانهای تجاری نتوانستهاند از فیلترهای سازمان غذا و دارو عبور کنند که شامل نمک ارس، شفا نمک دریاچه ارومیه، نمک آسو و نمک کریستاله بلوری است.
به نقل از فارس، هاشمی گفت: این نمکها در نمک کوبی ها بدون طی پروسه تصفیه سازی بسته بندی میشوند و از آنجایی که در این نمک های تصفیه نشده، ناخالصی هایی شامل سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم، فلور و سایر املاح سنگین وجود دارد بر اندامهای داخلی بدن تاثیرات بسیار مخربی دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد