هواداران پرسپولیس در حالی در دقایق پایانی تیمشان را در صدر جدول میدیدند که با دریافت گل تساوی در دقایق پایانی بازی سکوتی سنگین در ورزشگاه حاکم شد.
تیمهای فوتبال پرسپولیس تهران و راهآهن سورینت از ساعت 17:30 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان با تساوی دو بر دو امتیازات را تقسیم کردند.
در نیمه دوم این دیدار منصور ابراهیم زاده اعتراض شدیدی به داور داشت و بارها به خاطر اشتباه بازیکنان بر سر آنها فریاد زد.
امید عالیشاه بعد از به ثمر رساندن دومین گل تیمش به سمت تماشاگران رفت و کل نیمکت این تیم نیز از جای خود بلند شدند و به کنار زمین رفتند.
هواداران حاضر در ورزشگاه نیز یکصدا علی دایی تشویق کردند. آنها همچنین با پیش افتادن تیمشان سرود قهرمانی سر دادند. با وجود این که بخشهای زیادی از ورزشگاه خالی بود، هواداران موج مکزیکی نصفه و نیمهای را به راه انداختند اما در حالی که تنها یک دقیقه به پایان وقت عادی بازی باقی مانده بود. راه آهنیها گل تساوی را به ثمر رساندند و ورزشگاه غرق در سکوت شد.
گوینده در اواخر بازی تعداد تماشاگران را 40 هزار نفر اعلام کرد./ ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد