جمعی از مسوولان ورزش، فوتبال و کشوری استان مازندران با حضور در هتل محل اقامت سرخپوشان، با سرمربی و سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس دیدار کردند.
به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، احمد سعادتمند (مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران)، جمشید پناه (معاونت این اداره)، فرشید قدیمی (ریاست اداره ورزش و جوانان قائمشهر)، حسین شعبان سروری (فرمانده رامسر) و محمد کاظمی (رئیس هیأت فوتبال منطقه یک مازندران) بعدازظهر امروز با حضور در هتل محل اقامت کاروان پرسپولیس، ضمن خیر مقدم به سرخپوشان با محمد پنجعلی و علی دایی دیدار و گفتگو کردند.
گفتنی است؛ در جریان این ملاقات، سرمربی پرسپولیس هم به خاطر میهمان نوازی مردم و مسوولان ورزش و فوتبال مازندران از آنها تقدیر و تشکر کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد