معصومه طاهری در روزنامه جوان نوشت :هرچند رسانه ملی از نشان دادن تصاویر خانمهای به اصطلاح هنرمند ابا میکند اما کافی است به گزارشهای تصویری در خبرگزاریها و رسانههای مجازی سری بزنیم تا گوشهای از این هنرنماییهای غیرمتعارف را ببینیم.
از این حرف و حدیثهای همیشگی که بگذریم، میخواهیم به یک نقطه تقریباً مثبت در حاشیه جشنواره اشارهای کنیم، غنیمتی که نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت و آن هم پوشش نسبتا مناسب بازیگر نامآشنای سینمای کشور مریلا زارعی درنشست خبری «چ» بود. پوشش این بازیگر زن در مقایسه با سایر زنان سینمایی و تلویزیونی حاضر در جشنواره تا اندازهای این امید را در دل روشن میکرد که هنوز هم میتوان در بین این اهالی، انسان متعهدی را هم پیدا کرد. انتظار میرفت تا رسانههای ارزشی از این اتفاق پسندیده استفاده ببرند و با بزرگنمایی آن الگوسازی داشته باشند اما متأسفانه تب داغ جشنواره فیلم فجر و عجله برای حضور درنشستهای پیدرپی سینمایی، آنها را از این مسئله غافل کرد، درحالیکه درچنین مواقعی است که باید زیرکانه سره از ناسره را شناساند و الگوسازی کرد.
به یاد دارم سال گذشته درجشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان دخترک بازیگری پوشش خوبی نداشت و رفتار مناسبی هم انجام نمیداد. همین باعث شد که شریفینیا در حضور حاضرین سالن، سیلی محکمی به گوش او بزند و توبیخش کند. دخترک بازیگر خجالت کشید و خود را جمع وجور کرد و ای کاش همیشه چنین مراقبانی از بین خود اهالی تلویزیون وسینما وجود داشتند تا بازیگران ناپخته وجویای نام، که فضای جشنوارههای ملی و بینالمللی همچون فیلم فجر را با سالن مد و مزون اشتباه گرفتهاند را توبیخ کنند، زیرا این افراد درمییابند چنین رفتارها و پوششهای مقبول جامعه نیست و البته رسانهها هم چنین افرادی را پررنگ نمیکنند زیرا برای مردم مسائل دیگری مهم است، چنانکه استقبال از جشنواره فیلم عمار این مسئله را اثبات کرد.
مریلا زارعی بازیگر توانایی است که تاکنون بازیهای خوبی داشته و انصافاً حجاب و رفتار نسبتاً سنجیده او در نشست خبری«چ» نشان از پختگی شخصیت و حرفه او داشت چیزی که این روزها بهخصوص در تب و تاب جشنواره فیلم فجر، به ندرت درمیان بازیگران شاهد آن هستیم. بهطورحتم اگر رسانههای ارزشی ما در این مواقع از چنین افرادی تجلیل کنند ضمن اینکه باعث تشویق شدن و تقویت او در این مسیر میشوند؛ بهگونهای غیرمستقیم بازیگران هنجارشکن را هم طرد خواهند کرد. جای بسی تأسف است که در جشنواره فجر که به مناسبت سالروز انقلاب اسلامی شکل گرفته است مجبوریم از یک نفر به دلیل حجاب نسبتاً متعارفش در این جشن دولتی تقدیر کنیم؛ درحالی که این جشنواره با پسوند فجر باید به پایگاهی هنری و فرهنگی برای صدور انقلاب اسلامی به جهان و جهانیان تبدیل میشد، ولی امروز به درد دل فرهنگدوستان و هنرمندان متعهد کشور تبدیل شده است کار ما رسانهایها هم بیشتر آن شده است تا تشبهات این جشنواره و شرکتکنندگانش به غیرمسلمانان را مدام گوشزد کنیم؛ البته در این مسیر مدیریت مدیرانی که بهجای تفکر اسلامی از افراط و تفریط استفاده کرده بودند نیز کم بیتاثیر نیست، زیرا شنیدن حقیقت اسلام برای هر فردی در هر جایگاهی که باشد تاثیرات مثبتی را در پی دارد؛ اینکه امروز شاهدیم جشنواره فجر از اهداف و آرمانهای انقلابی فاصله گرفته و به زور در دایره شرعیات خود را جای میدهد بیانگر ضعف دستگاههای تبلیغی و مبلغین است، حال چه این مبلغ حوزوی باشد و چه یک مدیر دولتی. جای سؤال دارد که چرا در طول این سالهای پس از انقلاب، ارگانهای ارشادی و فرهنگی ما نتوانستند حتی یک بازیگر چادری و محجبه تربیت کنند که با افتخار درجشنواره بینالمللی فجر حضور یابد و حتی خارج از سیکل جشنواره و در زندگی معمول خود حجاب برتر داشته باشد!
پارس توریسم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
اینقدر زننده میپوشند و گریم میكند
آدم حالت تهوع میگیره
واقعاً چرا خانمهای ما احساس میكنند كم دارند و آرایش میكنند باور كنید خانمها و دخترهای ایران بدون آرایش خیلی زیبایند
اما با آرایش كردن خودشون به مردها حالت تهوع دست میدهد
بهتر است خودتون باشید خانمها تا در زیر نقاب آرایش غربیها خود را پنهان كنید هم خود را خراب میكنید و سود و پول به جیب بیگانه گان كه لوازم آرایش تولید كرده و به ایران میفروشند
در ایران از نظر استفاده لوازم آرایشی مقام اول را دارید
بدتر از این فروشنده تمام لوازم آرایش مرد هستند و تعداد كمی خانم است
و جالبتر از این خانمها خود به فروشنده آقایان مراجعه میكنند تا لوازم آرایش بگیرند تا پیش فروشنده خانم بروند
به نظرم باید فكری بكنند
فروشنده لباس و لوازم آرایش خانمها نباید مرد باشد...
باور كنید در اسكار هم خانهمای خارجی مثل خانهمای ایرانی آرایش نمی كنند و نمی پوشند
از كجا معلوم شاید قبلابهش تذكر داده بودولی حق با بقیه هست جلوی دیگران درست نبود
در جواب همه دخترا میگم آقای شریفی نیا وظیفش بوده شما هم اینقدر حرص نخورید :D