معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح:

گزینه نظامی آمریکایی ها پوسیده شده است

گزینه های ایران در مقابل گزینه نظامی آمریکا

دولتمردان آمریکایی سال‌ها است از عنوان «همه گزینه ها بر روی میز قرار دارد» به عنوان ادبیاتی برای مکالمه با جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده‌اند، فارغ از اینکه این ادبیات به نوعی بلوف متعارف در میان سیاستمداران آمریکا تبدیل شده است باید توجه داشت آمریکا چقدر می‌تواند در صورت لزوم چنین تهدیدی را عملی کند؟
کد خبر: ۶۴۴۵۱۱
گزینه های ایران در مقابل گزینه نظامی آمریکا

به گزارش افکارنیوز؛ چنانچه ایران بخواهد از گزینه‌های روی میزش بر علیه آمریکا استفاده کند ابتدا مستقیماً به سراغ منافع امریکا در منطقه خواهد رفت. منافعی که ایالات متحده برای حفاظت از آن هزاران سرباز و چندین ناو و ناوشکن را به منطقه گسیل داشته و خودش نیز می‌داند در این زمینه دربرابر ایران کاملاً آسیب پذیر است.

درهر صورت آمریکایی‌ها جنگ را باخته‌اند زیرا جدای از مین‌های دریایی، موشک‌های کروز ایران تنگه هرمز را تبدیل به تنگه وحشت کرده و بهای نفت سیر صعودی به خود می‌گیرد چنانکه برخی از کار‌شناسان حوزه انرژی پیش بینی می‌کنند در صورت بروز چنین جنگی قیمت نفت به سرعت از بشکه‌ای ۲۰۰ دلار فرا‌تر خواهد رفت موضوعی که به هیچ وجه خواست آمریکایی‌ها و متحدان اروپاییشان نخواهد بود.

از سوی دیگر جمهوری اسلامی چنانکه پیش‌تر وعده داده جنگ را محدود به مرزهای خود نخواهد گذاشت و متحدان دیگر آمریکا در منطقه را نیز قطعاً درگیر خواهد کرد.

به علت بالا رفتن بیش از حد بهای نفت اروپایی‌ها حتماً خواهان پایان درگیری نظامی خواهند شد اما چنانچه آمریکا بتواند از امنیت انرژی چشم پوشی کند قطعاً امنیت اسرائیل را نمی‌تواند در نظر نگیرد. گنبد آهنینی که نتوانست جلوی موشک‌های فجر را بگیرد در مقابل آخرین نسل از موشک‌های دوربرد ایرانی چگونه مقاومت خواهد کرد؟

این چنین است که باید گفت چنانچه آمریکایی‌ها می‌توانستند در استفاده از گزینه های روی می‌زشان تردید به خود راه نمی‌دادند اما مهم‌ترین عامل بازدارند آن‌ها یعنی گزینه‌های روی میز ایران چنان هولناک است که آمریکایی‌ها هرگز حتی به طور جدی بر روی گزینه نظامی علیه ایران فکر هم نکرده‌اند.

ماجرای‌ تعبیر خواب خاتمی در دوران طلبگی

یکی از چهره های فرهنگی و مذهبی کشور که پیش از انقلاب هم حجره ای سید محمد خاتمی بوده است اخیراً در جلسه‌ای خاطره‌ای از آن دوران و همراهی اش با خاتمی در مدرسه دارالشفای قم نقل کرده است که بخشهایی از آن را می خوانید.

به گزارش فارس،وی می گوید: یک شب خاتمی با دستپاچگی از خواب بیدار شد و گفت که خوابی دیده است. آن شب هرچه اصرار کردم، چیزی درباره خوابش نگفت، اما دنبال کسی بود که تعبیر خواب بداند که گفتم کسی به اسم آقای فکور هست که می‌گویند خوب تعبیر خواب می‌کند.

وی نقل کرده ‌است که خاتمی که اوایل طلبگی‌اش بود و هنوز معمم نشده بود، در حضور آن فرد گفت که خواب دیده است که لباس روحانیت بسیار شیک و تمیزی پوشیده، اما وقتی خودش را در آینه نگاه کرده، متوجه شده که ریشش را تراشیده است، وحشت کرده و از خواب پریده‌است.

آقای فکور خواب وی را این‌گونه تعبیر کرد که شما به قدرت و سلطنت می‌رسید، اما آبروی اسلام را می‌برید. راوی می گوید که این تعبیر در آن شرایط دوران طاغوت و به سلطنت رسیدن یک طلبه خیلی عجیب بود.

زیباکلام: دولت خودش عقل کل است!

صادق زیباکلام استاد دانشگاه با انتقاد از عدم استفاده دولت از کارشناسان و دانشگاهیان گفت: عملا در دانشگاه ها تخته شده است

حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهور ایران هفته گذشته با حضور در جمع اساتید دانشگاه از سکوت دانشگاهیان انتقاد کرد و از آنها خواست تا سکوت خود رابشکنند.

در این خصوص صادق زیبا کلام با انتقاد از عدم استفاده دولت از کارشناسان گفت: « دولت خودش به اندازه کافی کارشناس دارد. دولت خودش عقل کل است و خودش خیلی خوب می داند وعالم به همه امور است. بنابراین به نظر نمی رسد چه دولت آقای روحانی و چه دولت های دیگر و یا مسئولان دیگر نیازی به افراد و اشخاص تحصیلکرده، افرادی دانشگاه، نویسندگان و یا پژوهشگران دیگر داشته باشند.»

وی با بیان اینکه «دولت نیازی به صاحب نظران دیگر ندارد» معتقد است اینکه دولت باید از کارشناسان دانشگاه استفاده کند «خاص جوامع توسعه یافته است و در ایران دولت و مسئولان ما خودشان عقل کل هستند و نیازی به شور و مشورت با دانشگاهیان ندارند. ما از نظر رشد علمی ۱۸برابر شدیم و از نظر علمی یکی از پیشرفته ترین جوامع روی کره زمین هستیم بنابراین خیلی نیازی به دانشگاهیان نداریم.»

روحانی حمایت نظام را با سبزها عوض نمی‌کند

ارگان گروهک ملی- مذهبی تصریح کرد، روحانی و مشاوران وی، موسوی و کروبی را افراطیون فرصت‌سوز می‌دانند و روحانی هرگز حمایت نظام را با اصلاح‌طلبان و سبزها عوض نمی‌کند.

وبسایت ملی- مذهبی که در خارج کشور مدیریت می‌شود، در تحلیلی به قلم علی کشتگر (از چپ‌های آمریکایی) نوشت: روحانی حمایت نظام را با اصلاح‌طلبان عوض نمی‌کند. البته او این قدر هوشیاری دارد که سبزها را در توهم نگه دارد. اعتدال از نظر روحانی، هم دوری از موسوی و کروبی است و هم فاصله گرفتن از جبهه پایداری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها