(فیلم)

مهمان ناخوانده ای به نام یوزپلنگ

توریست هایی که به یک تور سافاری در کنیا رفته بودند با صحنه ای مواجه شدند که تا آخر عمر آن را فراموش نخواهند کرد.
کد خبر: ۶۴۱۳۰۸
مهمان ناخوانده ای به نام یوزپلنگ

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رامبل، در پارک حیات وحش ماسایی مارا کنیا توریست های تورهای سافاری بارها با صحنه های نادری مواجه می شوند که برای همیشه در ذهن آنها باقی می ماند.

علاوه بر اینکه می توانند فیلم این اتفاق ها را تهیه کرده و هر از چندگاه با مشاهده آن تجدید خاطره کنند.

در یک تور سافاری در این پارک مشهور توریست ها ناگهان با یک یوز پلنگ مواجه می شوند.

دیدن یک یوزپلنگ در ماسایی مارا یک اتفاق عادی است اما اگر یوزپلنگ یا چیتا تصمیم بگیرد که بی اعتنا به انسان ها روی کاپوت عقب اتومبیل آنها پریده و به اطراف خود نگاه کند، این دیگر یک اتفاق معمولی نیست.

بهتر است بقیه این ماجرا را با هم ببینیم. بهرام افتخاری.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها