مجازات باور نکردنی تظاهرات در عربستان

دادگاه کیفری ریاض یکی از تظاهرکنندگان خواستار خروج نیروهای سپر جزیره از بحرین را به سی سال زندان ، ۱۵۰ هزار ریال سعودی و سی سال منع خروج از کشور پس از آزادی محکوم کرد.
کد خبر: ۶۲۸۷۴۴
مجازات باور نکردنی تظاهرات در عربستان

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، پرتاب کوکتل مولوتف، آتش زدن لاستیک خودرو، واردآوردن خسارت به خودروها و زره پوشهای نیروهای امنیتی، سر دادن شعار علیه نظام، درخواست سلاح از یک فرد تحت تعقیب و تیراندازی به سوی زره پوشهای امنیتی از اتهامات مطرح شده علیه این شهروند عربستانی است.

دادگاه این شهروند عربستانی را به تحمل سی سال زندان از تاریخ بازداشت محکوم کرد که 15 سال آن همراه با جریمه نقدی به مبلغ 150 هزار ریال سعودی بر اساس ماده 34 قانون سلاح و مهمات، چهار سال آن بر اساس ماده 15 قانون مواد منفجره و بقیه به شکل روتین است.

همچنین وی پس از آزادی به میزان سالهای زندانش حق سفر به خارج از کشور را نخواهد داشت.

بنابراین گزارش، هرگونه تظاهرات و اعتراض در عربستان سعودی ممنوع است.

newsQrCode
برچسب ها: عربستان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها