عباس کاظمی در تشریح مهمترین سیاست های وزارت نفت برای مهار و مدیریت مصرف بنزین، گفت: افزایش سهم گازوئیل در سبد سوخت خودروها، توسعه صنعت سی.ان.جی و اصلاح قیمت سه سناریوی در دست اجرا است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه هم اکنون توسعه صنعت سی.ان.جی به عنوان یک برنامه اولویت دار در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: هم اکنون به طور متوسط روزانه 19 تا 20 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در جایگاه های CNG عرضه می شود.
معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه افزایش عرضه CNG منجر به کاهش 20 میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین در کشور شده است، اظهار کرد: از این رو با توسعه صنعت سی.ان.جی افزایش عرضه CNG حتی تا مرز 30 میلیون مترمکعب در روز در اولویت اجرایی قرار گرفته است.
این عضو هیات مدیره شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی همچنین از اصلاح و منطقی کردن بهای بنزین به عنوان یک سیاست قیمتی مهار مصرف این فرآورده استراتژیک نفتی یاد کرد و افزود: هم اکنون بحث منطقی کردن قیمت بنزین در دستور کار دولت قرار دارد.
این مقام مسئول تاکید کرد: قطعا افزایش قیمت بنزین می تواند منجر به افزایش درآمدها و منابع مالی برای ساخت و توسعه زیرساختهای تولید، انتقال و توزیع بنزین و سایر فرآوردههای نفتی در کشور شود.
کاظمی همچنین در خصوص آخرین وضعیت تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی توضیح داد: در حال حاضر معادل بنزین وارداتی یعنی حدود چهار میلیون لیتر هم به صورت روزانه بنزین در پتروشیمی ها تولید میشود.
بیژن زنگنه وزیر نفت اخیرا با بیان اینکه واردات بنزین توسط ایران موقتی خواهد بود، گفته است: به طور متوسط روزانه دو تا چهار میلیون لیتر بنزین وارد کشور می شود.
از ابتدای سالجاری تاکنون به طور متوسط روزانه بین 70 تا 72 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شده و این در حالی است که ظرفیت تولید این فرآورده نفتی در پالایشگاهها حدود 62 تا 64 میلیون لیتر است.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد