خبر سلامت

6 خوردنی زمستانی برای کاهش وزن

محققان در تازه‌ترین یافته‌ها می‌گویند: انتخاب رژیم غذایی مناسب و سرشار از سبزیجات تازه مناسب‌ترین و کارآمدترین راهکار برای رهایی از اضافه وزن بویژه در فصل زمستان است. به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه و سلامت شش نمونه از سبزیجاتی را که به دلیل انرژی‌زا بودن، مصرف آنها در فصل سرما بسیار توصیه می‌شود و برای کاهش وزن نیز مفید است، معرفی کرده‌اند که عبارتند از:
کد خبر: ۶۱۱۹۲۱

هویج: در طول فصل زمستان هویج را جایگزین گوشت در وعده‌های غذایی‌تان کنید، زیرا به کاهش دریافت کالری بدن کمک می‌کند.

ترب: این گیاه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر خوراکی و آب است که با خوردن آن احساس سیری ایجاد می‌شود.

پیاز: پیاز به دلیل دارا بودن ماده معدنی کروم تاثیر سودمندی بر کاهش وزن دارد.

تره‌فرنگی: این سبزی حاوی املاح معدنی چون آهن و کلسیم است که به کاهش چربی شکمی کمک می‌کند.

سیب‌زمینی: این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن فیبرهای محلول و غیرمحلول میزان کلسترول بد خون را تحت کنترل نگه می‌دارد.

اسفناج: به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ها به افزایش سطح انرژی بدن در روزهای سرد زمستان کمک می‌کند.

علت‌های ترش کردن معده را بشناسید

یک متخصص داخلی درباره ترش کردن معده گفت: این بیماری یکی از بیماری‎های شایع، ولی قابل درمان است.

دکتر علیرضا خادم‎المله در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ترش کردن معده از بیماری‏‌های دستگاه گوارش است که به اشتباه به آن رفلکس گفته می‎شود. این در حالی است که این بیماری برگشت غذا از معده به مری است که معمولا در افراد با علائمی همچون تلخی دهان یا ترش کردن دهان همراه است. وی افزود: این بیماری معمولا با خوردن غذاهای چرب، شیرین و با حجم زیاد رخ می‎دهد. همچنین درازکشیدن بلافاصله پس از خوردن غذا در این امر تأثیرگذار است. افراد چاق، سیگاری و کسانی که دریچه تحتانی مری به معده‎شان دچار شل شدگی شده از این بیماری رنج می‎برند. درمان در این بیماری به دو صورت دارویی و غیردارویی است که در درمان غیردارویی، کم کردن وزن در افراد چاق، ترک سیگار، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب و شیرین و خوب جویدن غذا توصیه‎ می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها