این نمونه اولیه دارای عرض پنج میلیمتر بوده و از مجموعهای از پاکتهای پلیمری شفاف و مملو از مایع ساخته شده که میتواند برای تغییر کانون و جهت لنزها منقبض و منبسط شود.
اکنون این مایع با استفاده از دست و از یک مخزن خارجی به درون و خارج پمپاژ میشود، اما نسخهای دیگری نیز وجود دارد که از یک پلیمر فعال ساخته شده و شکل را در پاسخ به سیگنالهای الکتریسیته تغییر میدهد.
چشمان انسان میتواند کانون را تغییر دهد و چشم حشره نیز از اجزای نوری کوچکی ساخته شده که نمیتواند کانون را تغییر دهد، اما نمای وسیعی را ارائه میدهد.
دانشمند دانشگاه اوهایو این دو مشخصه را در سیستم جدید ادغام کرده و آنچه بهدست آورده، لنزهای با زاویه وسیع و عمق میدان است.
در حالی که عدسیهای دارای زاویه فوقوسیع با استفاده از ساختار چشم از پیش طراحی شده است، توانایی تغییر کانون با تغییر شکل، هدفی است که به عدسیها پتانسیل افزودهای برای کارکردهای بالقوهای مانند لاپاراسکوپی، میکروسکوپها و دوربینهای گوشیهای هوشمند میدهد، به طوری که این ابزار قادر خواهد بود به عمق میدان مطلوب بدون افزودن اجزا دست یابد.
با عدسی جدید، پزشکان میتوانند به دید زاویه وسیعی که نیاز دارند، برسند، با این حال قادر به سنجیدن فاصله بین عدسیها و بافت باشند.آنها میتوانند ابزار را با اطمینان بیشتری جاسازی و تومورها را به آسانی خارج کنند.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد