گروهی بین المللی از پژوهشگران به رهبری دانشگاه پزشکی دوک نوس دریافتند که افزایش مصرف کافئین می تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب افراد غیر الکلی را کاهش دهد.
این پژوهشگران با آزمایش بر روی موش هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کشف کردند که کافئین باعث تحریک متابولیسم لیپیدهایی می شود که در سلول های کبد ذخیره شده اند و این امر باعث کاهش آمار ابتلا به کبد چرب می شود.
بر اساس یافته های این تحقیق، مصرف مقدار کافئین روزانه برابر با چهار فنجان قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به کبد چرب در انسان ها را هم کاهش دهد.
دکتر پال ین، استاد این دانشگاه گفت: قهوه و چای بسیار در بین مردم استفاده می شوند و یافته های این تحقیق نشان می دهد که این نوشیدنی ها می توانند فواید درمانی مفیدی داشته باشند.
بنا بر آمار تخمینی، حدود ۷۰ درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت هستند، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. همچنین حدود ۳۰ درصد از مردم آمریکا به این بیماری مبتلا هستند. (ایرنا )
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت