به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای تهران، در این مسابقه بیش از 300 دانش آموز ساکن در غرب پایتخت از مناطق پنج و 22 حضور خواهند داشت و و پس از رقابت در دو رشته ربات های فوتبالیست و جنگجو، جوایزی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
خانه فرهنگ امیرکبیر این مسابقه را با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی آریامک و شهرداری ناحیه 2 منطقه 22 در سالن چند منظوره پارک چیتگر برگزار می کند.
این برنامه روز پنجشنبه 24 مرداد از ساعت 9 تا 13 به نشانی بوستان چیتگر، در شماره یک، میدان سرو ، سالن چند منظوره چیتگر میزبان علاقمندان است.
گفتنی است؛ کارگاه های آموزشی رباتیک با کادر آموزشی مجرب در خانه فرهنگ امیر کبیر برگزار می شود و علاقمندان برای ثبت نام و شرکت در این کارگاه ها می توانند به نشانی شهرک گلستان (شهرک راه آهن)، بلوار امیرکبیر، انتهای بلوار کاج، سروستان یازدهم، شماره ۶، خانه فرهنگ امیرکبیر مراجعه نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 44728017 و 44728018 تماس بگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد